حجت الاسلام والمسلمین مهدی اصلانی در جریان بازدید حجت الاسلام والمسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و تعدادی از معاونان و مدیران این ستاد از نمایشگاه تخصصی مدیریت مسجد گفت: مدیریت مساجد هرچند مفهومی نو است اما پیشینه تاریخی دارد.
وی افزود: بسیاری از شخصیت های حوزوی که می توانستند با حضور در حوزه های علمیه مانند نجف اشرف و قم به درجات علمی حوزوی دست یابند و به اصطلاح به قله های اجتهاد برسند در تهران حضور یافته و مدیریت تعدادی از مساجد را عهده دار بودند.
مدیر ناحیه حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) مرکز رسیدگی به امور مساجد خاطرنشان کرد: حدود 40 مسجد- مدرسه در تهران وجود داشت که ائمه جماعاتی مانند آیات علی اکبر برهان و عبدالکریم حق شناس تعدادی از این مدارس را در مساجد راه اندازی کردند.
وی افزود: پیشگامان و ستارگان محراب پیش از شهید مفتح و شهید رجایی موضوع وحدت دانشگاه و حوزه را در بستر مساجد جامه عمل پوشاندند.
وی اضافه کرد: دو دهه 50 و 60 دهه های طلایی مساجد هستند زیرا کارکردهای گوناگون مساجد به ویژه در زمینه پیروزی انقلاب اسلامی و مدیریت دفاع مقدس در مساجد جنبه عینی پیدا کرده است.
اصلانی گفت: یکی دیگر از کارکردهای مساجد تربیت نسل جوان و انقلابی است، نسلی که در سال های منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی و دوران جنگ هشت ساله تحمیلی خوش درخشیدند و طبق آمارهای رسمی بیش از 95 درصد شهدا مسجدی بوده اند.
نظر شما