به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد حسن تبرائیان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تقریب، پیرامون سی و دومین کنفرانس وحدت، اعلام کرد: حدود 640 دعوت نامه به 99 کشور ارسال شده است و تا کنون حدود 250 نفر از 61 کشور برای حضور در کنفرانس اعلام آمادگی کرده اند که برخی از آنها از کشورهای آفریقایی، عربی، آسیایی و اقیانوسیه و آمریکا هستند.
مشاور عالی و دستیار ویژه دبیرکل مجمع تقریب که مسؤولیت دبیر هیأت علمی کنفرانس وحدت را نیز برعهده دارد، افزود: از حیث حضور شخصیتها بر خلاف انتظار و بر خلاف مساعی که برای جلوگیری از شرکت بزرگان در کنفرانس وحدت انجام شده است، امسال از همین آماری که برای حضور اعلام آمادگی کرده اند، پیداست که جهان اسلام و بزرگان آن، برای کنفرانس وحدت اسلامی و مجمع تقریب، احترام خاصی قائل شده اند.
تبرایئان ادامه داد: در کنفرانس وحدت امسال، کمیسیونها توسعه بیشتری پیدا کرده است، قبل از آغاز کنفرانس در روز جمعه (دوم آذر) دو نشست مهم خواهیم داشت، نشست مربوط به کمیسیون نقش احزاب در کاهش اختلافات مذهبی و نشست جلسه شورای عالی بین المللی که تمام اعضای شورای عالی داخلی و خارجی مجمع، در آن حضور دارند.
وی افزود: امسال سه کمیسیون در خصوص فلسطین تحت عناوین، کمیسیون فلسطین و معامله قرن، کمیسیون فلسطین و قدس شریف و کمیسیون فلسطین و حق بازگشت، برگزار می شود؛کمیسیونهای دیگر سی و دومین کنفرانس وحدت، نشست اتحادیه زنان مسلمان، کمیسیون نقش جمعیتهای تقریب نهاد و اجرای راهبرد دیپلماسی وحدت، کمیسیون مساعی حمیده و نشست اتحادیه سادات نبوی هستند.
مشاور عالی دبیر کل مجمع تقریب، تصریح کرد: موضوع مهم دیگری که در کنفرانس سالهای قبل نداشتیم، یک نشست عمومی برای مراسم 40 سالگی انقلاب است که در آن دستاوردهای انقلاب اسلامی در این چهل سال مطرح می شود.
وی افزود: کمیتهای هم برای تدوین بیانیه کنفرانس در نظر گرفته شده است، تا در آن بزرگانی از خود مدعوین مجمع از کشورهای مختلف مشارکت داشته باشند و با استفاده از خرد و نظر جمعی این بیانیه تنظیم شود.
تبرائیان خاطر نشان کرد: مسؤولیت مجمع تقریب در تحقق اهداف ترسیم شده و منویات مقام معظم رهبری بسیار سنگین است و از آنجا که مجمع یک مؤسسه غیر انتفاعی است، از مقامات مسؤول انتظار همراهیهای بیشتر مادی و معنوی میرود تا این مجمع بتواند در شرایط حساس کنونی در جهان اسلام، وظایف خود را به نحو شایسته انجام دهد.
نظر شما