حجت الاسلام سیدحسین علی موسوی زاده، مدیر گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) با اشاره به تهدید تبلیغات گسترده بهائیت در کشور و اقدامات و فعالیت های انجام شده توسط این گروه به خبرنگار شبستان گفت: یکی از راههای مقابله با بهائیت، مصون سازی جامعه در مقابل آسیب های بهائیت است که در همین راستا طرحی با همین عنوان "مصون سازی در برابر بهائیت" در 4 محور تهیه و آماده ارائه به سازمانها و نهادهای مختلف کشور است.
وی تصریح کرد: شناسایی نقاط ضعف و قوت خود، شناسایی نقاط ضعف بهائیت و شناسایی فرصتها و تهدیدهای موجود در این زمینه، بخش های مختف این طرح هستند که با هدف پیشگیری از گرایش افراد به این فرقه ضاله و رفع آسیب های فکری و اجتماعی ناشی از ترویج این افکار، برنامه ریزی و تهیه شده است.
عدم استفاده از امکانات و ابزار حکومتی برای مبارزه ریشه ای با این تهدید
حجت الاسلام موسوی زاده در ادامه به برخی از نقاط ضعف و قوت در این زمینه اشاره کرد و افزود: وجود حوزه های علمیه و طلاب جوان و با انگیزه، حمایت مقام معظم رهبری و مراجع تقلید از این نوع فعالیتها و برنامه ها، وجود هیئت ها و تشکل های مردمی و مذهبی در کشور و حساسیت ویژه افراد متدین نسبت به بهائیت از جمله نقاط قوت ما در مواجهه با این معظل هستند همچنین وجود اماکن زیارتی فراوان به ویژه بارگاه حضرت رضا (ع) و حضرت معصومه (س) و وجود ماه مبارک رمضان و ایام محرم و صفر و فرصتهای تبلیغی در این ایام، از دیگر نقاط قوت ما هستند.
مدیر گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) با اشاره به وجود نقاط ضعف موجود در این ارتباط و شناسایی آنها خاطرنشان کرد: عدم آگاهی مسئولان از اعتقادات و نوع عملکرد بهائیان، نبودن مرکز یا سازمانی برای برنامه ریزی و برخورد با این گونه جریان ها، عدم کار کارشناسی و آموزش های کاربردی موردنیاز و استفاده نکردن از امکانات و ابزار حکومتی برای مبارزه ریشه ای با این تهدید از جمله نقاط ضعفی هستند که شناسایی شده است.
تبلیغ گسترده بهائیت در فضای مجازی
وی همچنین نبود سایت های قوی و جامع اینترنتی برای پاسخگویی به شبهات را از دیگر نقاط ضعف موجود دانست و یادآور شد: این در حالی است که در حال حاضر تعداد قابل توجهی از سایت ها و وبلاگ های شناسایی شده، مشغول تبلیغ بهائیت به زبانهای گوناگون هستند. علاوه بر این بهائیت از حمایت های انجمن های صهیونیستی و شبکه های مختلف ماهواره ای و رادیویی برخوردار است.
مدیر گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) تصریح کرد: حمایت سیاسی برخی احزاب و تشکل های داخل کشور با شعار پولورالیزم دینی و بهره گیری از هنرهای گوناگون مانند موسیقی، خط، نقاشی و معماری از دیگر امکانات بهائیت است که به عنوان یک تهدید برای جامعه و جوانان ما ایجادخطر می کند.
وی با اشاره به تالیف کتاب« پیام آوران تاریکی» در همین زمینه گفت: با توجه به این که برای مقابله با هر گروه ضاله و منحرفی، ابتدا باید آن را شناخت و سپس برای مقابله، عقائد و روشهای تبلیغی آنها را مورد ارزیابی، تحلیل و نقد قرار داد؛ به همین منظور کتابی با نام «پیام آوران تاریکی» نگاشته شده است که در حال حاضر در مرحله کتابشناسی است و پس از آماده شدن جهت تغذیه فکری روحانیان مستقر سازمان تبلیغات اسلامی در سراسر کشور در اختیار آنها قرار داده می شود.
حجت الاسلام موسوی زاده تصریح کرد: کتاب «پیام آوران تاریکی» در 5 بخش تالیف شده است و از آن جهت که کلیه منابع استفاده شده در آن از منابع دست اول هستند و تاریخ تحلیلی پیدایش بهائیت از شیخیه، بابیه و بهائیه در آن بیان شده در نوع خود کم نظیر است.
نیاز به راهکارهای فرهنگی، امنیتی و رسانه ای برای مقابله
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: بخش اول کتاب به بیان تاریخچه پیدایش این فرقه اختصاص یافته است و بخش دوم در رابطه با توحید، معاد و نبوت و اعتقادات بهائیت در این باره است که این اعتقادات با توجه به مباحث و اصول اسلامی، نقد و تجزیه و تحلیل شده است. بخش سوم کتاب نیز به موضوع شیوه های تبلیغی بهائیت اختصاص دارد.
وی با بیان این نکته که بررسی و تحلیل شیوه های تبلیغی بهائیت تاکنون در ایران مورد توجه قرار نگرفته و برای اولین بار در این کتاب به آن اشاره شده است گفت: در این بخش ابتدا جایگاه تبلیغ در بهائیت تعریف شده و سپس شیوه هایی که در حال حاضر استفاده می شود یک به یک بررسی، بیان و نقد می کند.
حجت الاسلام موسوی زاده ارائه راهکارهای مقابله با بهائیت را از دیگر بخش های این کتاب برشمرد و افزود: این بخش شامل سه فصل راهکارهای فرهنگی، امنیتی و رسانه ای است. کلیه مراحل نگارش و ویراستاری کتاب به اتمام رسیده و پیش بینی می شود پس از کتابشناسی تا 2 ماه آینده به مرحله چاپ برسد.
وی با اشاره به تلاش های انجام شده در گروه بهائیت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) خاطرنشان کرد: رصد و شناسایی برگشتگان از بهائیت، رصد اینترنت و فضای مجازی سایتها و وبلاگهای بهایی، رصد کتابها و ردیه ها علیه بهائیت، برملا کردن ابعاد دقیق تهاجم فرهنگی فرقه ضاله بهائیت اعم از کتاب، مقاله، نشریه و سایت و به روز رسانی اطلاعات درباره فرقه ضاله بهائیت از جمله اقدامات این گروه است.
مدیر گروه بهائیت در ادامه یادآور شد: اطلاع رسانی به مدیران و مسؤولین ارشد نظام جهت ایجاد حساسیت درباره فرقه ضاله و همچنین رصد پیمایشی در جامعه شهری دانشگاهها، مدارس و مراکز وابسته به شهرداریها، مراکز و محافل، سابقه رهبران و فعالان، تشکیلات، فعالیتها، اقدامات و روشها و ابزار های مورد استفاده از دیگر فعالیت های مهم این گروه بوده است.
پایان پیام /
نظر شما