اختلال در سبک زندگی عامل شیوع بیماری ها است

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با بیان اینکه اختلال در سبک زندگی عامل شیوع بیماری ها است، گفت: امروز سبک زندگی مردم کشور برهم خورده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، پرفسور علی کرمی امروز (۲۶ آبان) در همایش پدافند غیرعامل و آشنایی با محصولات تراریخته و سبک زندگی که در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به الزامات سبک زندگی سالم، نوع تغذیه و محصولات مصرفی را از اهمیت بالایی دانست و گفت: با توجه به رشد روزافزون بیماری ها و مرگ و میرهای رایج در کشور باید گفت که سبک زندگی مردم کشور خدشه دار شده است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله افزود: نخستین گام برای اصلاح سبک زدگی، تغذیه سالم است که باید بیش از پیش به آن توجه کرد.

 

وی تصریح کرد: تغییر در کشت و تولید محصولات غذایی و دارویی، افزایش مصرف سموم، تنقلات ناسالم و مصرف چربی، شکر و نمک باعث بروز بیماری ها و افزایش مرگ و میر می شود.

 

این استاد دانشگاه با تاکید بر اصلاح سبک زندگی، اظهار داشت: تغذیه سالم، کاهش استرس و اضطراب، ورزش و تحرک، دعا و نیایش، خواب صحیح و احساسات مثبت، شش اصل اساسی سلامت است.

 

کرمی بزرگترین علت مرگ و میر در کشورهای جهان را بیماری های قلبی عنوان کرد و گفت: سرطان، بیماری های تنفسی، بیماری های عصبی، عوارض گوارشی، کلیوی، عفونت و تصادفات در رتبه های بعدی قرار دارد.

 

وی همچنین به تولید محصولات تراریخته در کشورهای دنیا اشاره کرد و گفت: این محصولات دارای مضرات بسیاری است که سبک زندگی سالم را تحت الشعاع خود قرار می دهد.

 

کرمی افزود: در تولید محصولات تراریخته، ژنی از یک موجود بیگانه وارد محصول کشاورزی می شود.

 

این استاد دانشگاه تاکید کرد: امروز پس از ۲۰ سال از تولید این محصولات، دانشمندان و محققات جهان به این نتیجه رسیده که نه تنها این اهداف محقق نشده بلکه نتیجه عکس داشته و بر بروز مشکلات افزوده است.

 

وی، نازایی، ضعف سیستم ایمنی و بروز برخی بیماری ها را از نتایج مصرف محصولات تراریخته دانست و افزود: این محصولات نه تنها بر بدن انسان بلکه بر دام و سایر موجودات زنده و محیط زیست اثرات مخربی دارد.

 

کد خبر 740463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha