« مهدی طبری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز متناسب با فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی گفت: کتاب یک امر فرهنگی در جامعه پویا است.
مدیر کتابخانه عمومی مسجد جامع حصارک پایین کرج افزود: ارزش یک جامعه وابسته به افراد کتابخوان دارد چرا که کتاب منبع غنی بایدها و نبایدها است.
وی با تأمل بر ضرورت مطالعه خارج از کتاب برای دانش آموزان و دانشجویان مطرح کرد: بسیاری از آگاهی ها و مطالب علمی و فرهنگی را می توان خارج از کتاب های درسی یافت به همین خاطر ضرورت مطالعه خارج از کتاب همواره تاکید می شود.
ضرورت حضور در نمایشگاه های کتاب برای نسل امروز
این مدیرکتابخانه عمومی مسجد با تأمل بر ایجاد جاذبه های مطلوب در جهت ارتقاء فرهنگ کتاب و کتابخوانی بیان کرد: فراهم آوردن زمینه حضور اعضاء کتابخانه ها به ویژه دانش آموزان در نمایشگاه های کتاب، یک ضرورت برای نسل امروز است.
به گفته طبری، آشنایی با کتاب های متعدد در زمینه علمی، فرهنگی، اجتماعی و داستانی همچنین آشنایی با ناشران کتاب، بستری است که در نمایشگاه کتاب فراهم است.
وی اظهار کرد: معتقدم فضای مجازی باعث کند ذهنی دانش آموزان می شود و دور بودن از مطالعه را به همراه دارد، به همین دلیل خانواده ها باید نسبت به تنظیم فرصت های مطالعاتی دانش آموزان اعمال نظر ویژه داشته باشند.
بهترین کتابی که خوانده ام « به سوی نور» اثر آیت الله احمدی میانجی است
این دبیر آموزش و پرورش در خصوص این پرسش که بهترین کتابی که مطالعه کرده است، گفت: بهترین کتابی که خوانده ام « به سوی نور» اثر آیت الله احمدی میانجی است.
وی از استادمحمود حکیمی به عنوان یکی از اساتید موثر در ترغیب و تشویق کتاب و کتابخوانی نام برد و توضیح داد: استاد محمود حکیمی بیش از ۱۵۰ کتاب نوشته است و افتخار می کنم که یادنامه ای از این استاد برجسته دارم که هموازه خود انگیزه ای برای مطالعه ام برای کتاب است.
نظر شما