«محمدجواد حق شناس» درباره ترویج سبک زندگی غربی در خیابان سی تیر و تبدیل آن به مرکز ارائه انواع فست فودها در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: اتفاقی که در خیابان سی تیر رخ داد، اتفاق خوبی نبود و امیدواریم که این حوزه اصلاح شود.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این سوال که چه اقداماتی انجام می شود تا «پهنه فرهنگی رودکی» به سرنوشت خیابان سی تیر دچار نشود، افزود: روند مطالعاتی دارد شکل می گیرد و کار زیباسازی در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۱۱ دفتر تسهیل گری ایجاد کرده است که بتوانیم به کمک خود اهالی و با توجه به خواسته ها و نیازهایشان، اقدامات فرهنگی در پهنه فرهنگی رودکی انجام دهیم تا بتواند به عنوان یک بافت ارزشمند شهری به منطقه هویت ببخشد.
خیابان قدیمی و خاطره ساز با بافت قدیمی که قرار بود به مرکزی برای بازسازی خاطرات قدیمی تهران تبدیل شود، امروز به محل عرضه انواع فست فودها تبدیل شده است و بیشتر به ترویج سبک غذای غربی پرداخته تا تداعی فرهنگ اصیل ایرانی و غذاهای محلی.
پهنه فرهنگی رودکی که خیابان های انقلاب، چهارراه ولیعصر، چهار راه کالج و نوفل شاتو را در بر می گیرد در قانون بودجه شورای چهارم توسط کمیسیون فرهنگی مطرح شده است.
گذر کتاب از میدان انقلاب تا چهارراه ولیعصر و همچنین زیر پل کریم خان از محدوده خیابان حافظ تا میدان هفت تیر را شامل می شود.
گذر نمایش محدوده خیابان لاله زار به خاطر وجود سینماها و سالن های نمایش قدیمی را در بر می گیرد.
گذر صنایع دستی نیز به دلیل وجود مراکز فروش صنایع دستی در خیابان استاد نجات اللهی(ویلای سابق) راه اندازی می شود.
همچنین بر اساس این طرح تهران دارای گذر ساز و نوا نیز خواهد شد که این گذر در خیابان لارستان به دلیل وجود فروشندگان ادوات موسیقی ایجاد خواهد شد
نظر شما