گلایه مدیرکل آموزش و پرورش از اجرایی نشدن درست سند تحول بنیادین

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با گلایه از اجرایی نشدن درست سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: تدابیر لازم برای ایمنی دانش آموزان مدارس حاشیه جاده ها در این سند پیش بینی شده و تمامی دستگاه‌های اجرایی ملزم به همکاری برای تحقق این مهم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدعلی واقعی امروز (۲۴ آبان) در جشنواره هم پیمانی ایمنی رانندگان حرفه ای حمل و نقل جاده ای و ایمن سازی مدارس حاشیه راه‌های خراسان جنوبی اظهار داشت:

 

وی از پیش بینی تدابیر لازم برای ایمنی دانش آموزان در سند تحول بنیادین خبر داد و گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی ملزم به همکاری برای تحقق این مهم هستند.

 

وی همچنین با گلایه از اجرایی نشدن درست سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ادامه داد: در حال حاضر ۱۹۶ باب آموزشگاه‌ها در سطح استان خراسان جنوبی در حاشیه راه‌ها قرار دارند که ۱۴ هزار دانش آ‌موز در آن مشغول تحصیل هستند.

 

به گفته واقعی، علی رغم تعداد زیاد دانش آموزان مشغول به تحصیل در مدارس حاشیه راه‌ها، وسائل و تجهیزات ایمین مدارس کم بوده که باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

«سید مجتبی علوی مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی» هم گفت: مثلث «راه، انسان و وسیله نقلیه» در حوزه حمل و نقل نقش اساسی ایفا می کنند.

 

وی سلامت روح را یکی از نیازهای ضروری رانندگان ذکر کرد و گفت: راه نیز یکی از عوامل بروز تصادفات ذکر شده است که به قطع، رفع نقاط حادثه خیز در کاهش تصادفات بسیار تاثیرگذار است.

 

علوی مقدم همت دولتمردان و متولیان حوزه حمل و نقل را در کاهش حوادث جاده ای بسیار موثر ذکر کرد و گفت: باید تلاش کرد که از فناوری های نوین در حوزه حمل و نقل برای کاهش این حوادث و سوانح بهره گرفت.

 

«جعفر شهامت مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی» هم به اجرای طرح آموزش مدارس حاشیه راه‌ها اشاره کرد و گفت: تا پایان سال تحصیلی گذشته ۴۵۰ دوره آموزشی برای ۳۰ هزار دانش آموز استان برگزار شده است که امسال نیز این طرح در ۳۰ مدرسه اجرایی می شود.

 

وی از ایمن سازی فیزیکی پنج باب از مدارس حاشیه راه‌های استان هم توسط این نهاد خبر داد و افزود: در نیمه نخست امسال در محور بیرجند- قاین ۱۰ نفر تلفات داشته ایم.

 

محمد بخارایی رئیس انجمن طرفداران ایمنی راه‌های کشور هم در این جلسه از فعالیت ۲۰ میلیون راننده در سطح کشور خبر داد و گفت: تنها نیمی از رانندگی در کشور توسط رانندگان حرفه ای انجام می شود.

 

وی توسعه اقتصاد کشور را مرهون تلاش رانندگان ذکر کرد و ادامه داد: میزان تلفات رانندگی در خراسان جنوبی ۵۰ درصد از متوسط کشوری بیشتر است.

 

بخارایی بر ایمن سازی مدارس حاشیه جاده ها و راهها تاکید کرد و یادآور شد: فرهنگ سازی برای کاهش حوادث رانندگی از سطوح دانش آموزی بسیار موثر است.

 

در این مراسم تفاهم نامه همکاری بین آموزش و پرورش و اداره کل راهداری استان پیرامون آموزش فرهنگ ترافیک، ارتقای سلامت جسم و روان دانش آموزان و ایمن سازی مدارس حاشیه جاده ها امضا و از 10 راننده برتر استان نیز تجلیل شد.

 

 

 

کد خبر 740015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha