به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، احمد مرادی در نشست خبری عنوان کرد: کشتی های چینی تا پیش از این، با پرچم کشور خودشان در آب های خلیج فارس و دریای عمان به صید و صیادی مشغول بودند.
وی حضور کشتی های چینی را ظلم بزرگی نسبت به صیادان سنتی هرمزگان، بوشهر، خوزستان و سیستان و بلوچستان دانست و افزود: یکی از دلایل اصلی کاهش صید در استان های جنوبی به ویژه هرمزگان همین موضوع است.
مرادی با اذعان به اینکه شک نکنید که پشت این ماجرا رانت وجود دارد و ما نمایندگان مردم این موضوع را از هر طریق تا حصول نتیجه دنبال خواهیم کرد، گفت: من طرح سئوال ملی کردم و در کمیسیون قانع نشدم و باید وزیر به صحن مجلس بیاید و پاسخگو باشد.
وی میزان رضایت خود از عملکرد استاندار هرمزگان طی مدت یکسال حضورش در استان را مثبت دانست و بیان کرد: اجازه دهید تا در ادامه کار تحقق اولویت ها و حصول نتیجه را مشاهده کنیم اما تاکنون عملکرد ایشان در حوزه پیگیری از مرکز و اجرا مثبت است و سعی ما بر این است تا در چهارچوب تعامل، مسایل و مشکلات استان را حل و فصل کنیم.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، بندرخمیر و ابوموسی در ادامه در پاسخ به پرسشی در رابطه با عملکرد نمایندگان استان، گفت: همه مسائل و مشکلات استان را در سه سطح ریز، متوسط و کلان دسته بندی کرده ام و براساس یک برنامه ریزی زمانبندی شده به دنبال پیگیری برای حل آن هستم.
وی با اشاره به انتقاد برخی افراد از حضورش در روستاها و نشستن پای درد دل روستانشینان، افزود: برخی از بنده ایراد می گیرند که کار یک نماینده جاده کشیدن، برق و آرسانی و ... در روستاها نیست؛ به نظر شما آیا اگر نماینده مردم با حضور در روستا ذهیار و شورا را برای پیگیری و احقاق حقوق مردم تشویق کند کار بدی انجام داده است.
مرادی به پیگیری هایش در زمینه افزایش سهم استان از مازاد درآمدها اشاره و تصریح کرد: هم اکنون یکهزار میلیارد تومان از محل مالیات ارزش افزوده در استان هرمزگان در حال توزیع است.
وی همچنین با اشاره به ورود ۷۰۰ لیتر فاضلاب در ثانیه به دریا در شهر بندرعباس، اظهار کرد: پساب باید مهار و صرف فضای سبز شود و هرمزگان تنها استانی است که تاکنون نتوانسته از ورود فاضلاب به دریا جلوگیری کند.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس در رابطه با وضعیت مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز گفت: تا کنون چند نفر با مشورت استاندار به وزارتخانه جهت انجام مصاحبه رفته اند و قرار است تا هفته آینده تعیین تکلیف شود.
وی افزود: همچنین از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد عدم حمایت از جوانان و بانوان در عرصه فرهنگ و هنر سئوال داشتم که از بنده فرصتی خواستند تا آن را برطرف کنند.
مرادی در ادامه به پرونده آلومینیوم المهدی ورود کرد و گفت: به عنوان مخالف فساد و رانت پای موضوع پرونده آلمینیوم همچنان ایستاده ام و اصل واگذاری در دست بررسی است و در ضمن باید یادآوری کنم که با ورودم به این موضوع از اخراج ۶۰۰ نفر از کارگران این مجتمع جلوگیری شد.
وی در پاسخ به طرح موضوع دخالت نمایندگان در انتصاب ها، عنوان کرد: بنده خودم چنین روحیه ای ندارم و زمانی هم که فرماندار بودم چنین اجازه ای را به احدی نمی دادم و اختیار کامل انتصاب ها با شخص استاندار است اما در بعضی از موارد نیز با ما مشورت می کند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس به موضوع فروچاله ها پرداخت و وضعیت دشت میناب را وحشتناک ارزیابی کرد و گفت: به عنوان عضو کمیسیون انرژی از دشت میناب و فروچاله ها بازدید داشتم و گزارس آن را نیز به کمیسیون اعلام کردم که قرار شد چند نفر از اعضای کمیسیون با سفر به میناب از وضعیت دشت آن و فرونشست ها بازدید داشته باشند و هنوز پیگیر موضوع هستم و تا جایی که وظیفه ایم اقتضا کند کوتاه نخواهم آمد.
وی افزود: در رابطه با دلایل بی توجهی سازمان زمین شناسی در رابطه با بحث فروچاله ها باید گفت که متاسفانه در این زمینه همگرایی لازم وجود ندارد و پیگیری بیشتر نماینده شرق استان را طلب می کند.
مرادی در پاسخ به سوالی در رابطه با تقسیم کار نمایندگان، اظهار کرد: اینکه کسی بگوید تقسم کار شده که مرادی به روستاها سرکشی کند و فلانی در مرکز کارهای کلان را پیگیری کند کذب محض است و اصلا چنین چیزی امکان ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به طرح مطالبه گری از سوی برخی از جوانان تازه دست به قلم شده در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: به این افراد می گویم که قدر مطالبه گری و چهارچوب های آن را بدانید زیرا باید برای گرفتن حق و حقوق مردم باید یکصدا شویم.
این نماینده مجلس در توضیح وضعیت بلاتکلیفی جذب نیرو در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس نیز گفت: با احدی تعارف ندارم و باید از ظرفیت نیروهای بومی استفاده شود و استاندار نیز برای جذب نیروهای بومی دستور اکید داده است و کسی حق ندارد به خودش اجازه دهد که حقی از نیروهای بومی ضایع کند.
وی با اذعان به اینکه برخی در مورد نرخی بیکاری در هرمزگان آمار واهی می دهند، افزود: هم اکنون ۳۰۰ هزار بیکار در هرمزگان وجود دارد که اکثرآنها فارغ التحصیل دانشگاه ها هستند در حالی که مجموع ظرفیت اشتغال صنایع استان ۳۰ هزار نفر است.
نظر شما