سید مهدی طلائی مقدم در گفتگو با خبرنگار شبستان از بیرجند اظهار داشت: خراسان جنوبی در حوزه فرهنگ، شعر و ادبیات از نظر تاریخی، شعر و ادب بسیار غنی است و شاعران بسیار خوبی در استان به خصوص شهرستان طبس داریم.
وجود بافت های تاریخی و طبیعی عامل گسترش شعر و شاعری در استان
وی با بیان اینکه ویژگی که کویرنشینان دارند این است که سخت کوشی آنها یک حالت عرفانی دارد، گفت: وجود بافت های متعدد تاریخی و طبیعی در خراسان جنوبی سبب شده است تا مردم این استان بیشتر به سمت شعر، شاعری و ادبیات اصیل ایرانی بروند.
فرماندار طبس با اشاره به اینکه خراسان جنوبی ظرفیت برگزای جشنوارههای مختلف از جمله جشنواره ملی ترانه و شعر سپید رضوی را دارد، افزود: آئین های سنتی، ایرانی و اسلامی غنی در استان وجود دارد و خراسان جنوبی نه تنها می تواند محل برگزاری این جشنواره ها باشد بلکه ظرفیت این را دارد تا مهد جشنواره های ملی باشد.
انجمن شعر و ادب پویاتر شوند
طلائی مقدم به شاعران جوان استان توصیه کرد: در هر کاری؛ سختی وجود دارد و برای اینکه هم صدایی در حوزه شعر و ادبیات ایجاد کنیم کار سختی است و توصیه می کنم نا امید نشوند و به کار خود ادامه دهند.
وی با تاکید بر اینکه باید انجمن شعر و ادب قوی در استان فعال تر شود، گفت: کسانی که در حوزه شعر و ادبیات فعالیت دارند ابتدا باید خودشان را هم صدا کنند سپس مردم هم صدا خواهند شد و در راستای آن مسئولین نیز هم صدا می شوند و در نتیجه همه به این موضوع مهم توجه ویژه ای خواهند داشت.
فرماندار طبس با توجه به اینکه هر شهرستان ظرفیت خاص خود را در زمینه بهتر برگزار شدن جشنواره ملی ترانه و شعر سپید رضوی را دارد، ادامه داد: همه استان را باید درگیر برگزاری این جشنواره کنیم و صرف یک یا دو شهرستان نباشد.
خراسان، مهد فرهنگ رضوی
طلائی مقدم با بیان اینکه یکی از مباحث مهم در حوزه شعر و ادب توجه به فرهنگ ایرانی و اسلامی است، گفت: استان های خراسان مهد فرهنگ رضوی هستند و مردم خراسان جنوبی به ویژه طبس توجه خاصی به امام رضا علیه السلام دارند.
وی در پایان بیان کرد: طبس به عنوان میقات الرضا محسوب می شود و مهد حضور و عبور امام رضا علیه السلام است و ارداتی که مردم این استان به امام رضا(علیه السلام) دارند می تواند به ترویج و گسترش فرهنگ رضوی کمک کند.
نظر شما