حجت الاسلام عبدالله رضایی، دبیر جشنواره آینده روشن از برگزاری اولین نشست تخصصی دومین مرحله جشنواره آینده روشن پنجشنبه، 15دی خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: جامعه مهدوی شاخصه هایی می خواهد و برپایی جشنواره بهانه ایست به منظور استعدادیابی تا پژوهشگران در این عرصه آثار خود را عرضه کنند.
وی با اشاره به اینکه امسال اولین بار است که این جشنواره به صورت دو مرحله ای برگزار می شود گفت: همه جشن ها و فعالیت های مهدوی در نیمه شعبان برگزار می شود، با غفلت از اینکه 9 ربیع الاول دومین مناسبت مهدوی و به عنوان روزی است که جوانان با امام زمان علیه السلام عهد و پیمان می بندند.
وی با اذعان بر این مطلب که اولین مرحله این جشنواره در نیمه شعبان امسال برگزار شد گفت: بهترین زمان برای برگزاری مرحله دوم آن روز ولایت و امامت امام زمان (عج) یعنی 9 ربیع الاول است.
حجت الاسلام رضایی گفت: نشست بزرگ جشنواره همراه با اجرای آواها و نواهای انتظار و حضور شخصیت های برجسته آواها و نواهای بدون موسیقی برگزار می شود و در بخش بعدی از نویسنده کتاب مکیالالمکارم تجلیلی به عمل می آید.
وی خاطرنشان کرد: دولت و کارگزاران و فرهیختگان باید با همکاری مراکز تخصصی مهدویت و موسسه آینده روشن که دو بال اصلی مهدویت به شمار می روند، چالش های پیش روی جشنواره های مهدوی را حل کنند از جمله اینکه فرهیختگان و اندیشمندان توجه بیشتری به مهدویت داشته باشند و به موسساتی که صلاحیت برگزاری جشنواره های مهدوی را ندارد، مجوز داده نشود و طوری سیاست گذاری شود که اهداف پژوهشی، توسعه و ترویجی این جشنواره ها پیگیری شود.
دبیر جشنواره آینده روشن با تاکید بر اینکه جشنواره ها باید از حالت شعاری و مناسبتی عمل کردن بیرون بیایند و کیفی سازی شوند گفت: بحث همت مضاعف و کار مضاعف زمینه ساز ظهور، باید از حالت شعاری خارج شود و به صورت کاربردی اجرا و نهادینه شود تا به این ادعای شیعه که منتظر ظهور حضرت ولی عصر(عج) است جامه عمل پوشانده شود تا بدین ترتیب با رسیدن به معرفت دینی و اسلامی زمینه را برای ظهور حضرت فراهم کنیم.
وی هدف از برگزاری جشنواره های مهدوی را تبیین و زمینه سازی ظهور حضرت ولی عصر(عج) بیان کرد و گفت: همه شرکت کنندگان می توانند آثار خود را با موضوعات آزاد مربوط به مهدویت ارسال کنند و از نگاه های خاص و جدید استقبال به عمل می آید و آثار ارائه شده در صورتی که فیلمنامه باشد از سوی بنیاد فارابی و سیما فیلم و چنانچه کتاب یا مقاله باشد توسط حوزه هنری و سازمان تبلیغات و وزارت ارشاد حمایت می شوند.
وی همچنین از برپایی سه نشست دیگر در حوزه کتاب و رشته های مختلف هنری و پژوهش های علمی خبر داد و از فرهیختگان، هنرمندان و اندیشمندان دعوت کرد تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره آینده روشن ارسال کنند.
پایان پیام/
دبیر جشنواره آینده روشن، شعاری و مناسبتی عمل کردن جشنواره های مهدوی را از چالش های پیش روی این جشنواره ها دانست و بر کیفی سازی جشنواره های مهدوی تاکید کرد.
کد خبر 7392
نظر شما