مقالات برتر دومین همایش سواد رسانه ای کتاب می شوند

سیدمرتضی موسویان گفت: هر یک از مقالات که دارای مفهوم مستقل باشد و از سوی داوران دارای ارزش شناخته شود به صورت مجزا به اسم خود نویسنده اثر در صورت رضایت ارسال کننده مقاله، توسط انتشارات پشتیبان در قالب کتاب چاپ و در اختیار همگان قرار خواهد گرفت.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد در گفت و گو با خبرنگار رسانه خبرگزاری شبستان درباره تاثیر برگزاری همایش های مختلف در افزایش سواد رسانه ای جامعه، به ویژه در میان خانواده ها گفت: یکی از مواردی که در ارائه شخصی ام در افتتاحیه همایش سواد رسانه ای بیان کردم این بود که پژوهشگری که در چین کار کرده بود معتقد بود بایستی حمایت های استراتژیکی از سوی دولت در این حوزه صورت بگیرد، یکی از این حمایت ها، حمایت از نشست ها و کنفرانس های مرتبط با موضوع سواد رسانه ای است. این همایش می تواند با توجه به اینکه در دو زمینه علمی پژوهشی و تجربی کاربردی فعالان را فرا می خواند موثر باشد.  رشد 9 درصدی ارسال مقالات نسبت به سال گذشته نشان می دهد که همایش سواد رسانه ای توانسته جای خود را در میان فعالان باز کند.

 

مرتضی موسویان افزود:همایش سواد رسانه ای به فعالان این عرصه جهت می دهد، انتشار آنچه که در همایش قبل به دست آمد توقع را در همایش بعدی بالا می برد. همکاری با معاون وزیر آموزش و پرورش، دکتر حکیم زاده  و دکتر پارسا پور یکی از مدیران کل وزارت علوم باعث شده نتایج همایش اول از دید این وزارت خانه ها با اهمیت تلقی شود وادامه همکاری آنها در دومین همایش نشان می دهد علاقمند هستند به ارتقای سواد رسانه ای کمک کنند.

 

وی با بیان اینکه در پژوهش های انجام شده یکی از محورهای اصلی برای ارتقای سواد رسانه ای توجه خانواده ها به این بحث مهم است، افزود:خانواده به عنوان محور و نهاد جامعه در فرهنگ ایرانی اسلامی اگر دریابد که اهمیت سواد رسانه ای در حقیقت به حافظت از کودکان و نوجوانان و حتی جوانان در محیط های آنلاین کمک می کند، حمایت های بیشتری از این حوزه خواهد داشت. با توجه به اینکه امسال درصدد ترجمه آخرین مقالات در زمینه سواد رسانه ای بودیم، انجمن های فعال دراین حوزه در سراسر دنیا را رها نخواهیم کرد و راهکارهای آنها را مرور خواهیم کرد تا تجارب آنها در زمینه چگونه استفاده کردن از این فضا را مورد استفاده قرار بدهیم.

 

موسویان تاکید کرد: در انجمن سواد رسانه ای سعی خواهیم کرد جامعه بزرگی متشکل از تمامی فعالان و از جمله خانواده ها را گرد هم جمع کنیم و بتوانیم در فضایی که این امکان را به ما می دهد تا بتوانیم همیشه با آنها در تعامل باشیم جوامعی را ایجاد کنیم تا بتوانند هر روز به آخرین دستاوردها در این حوزه مجهز شوند و همچنین بحث مربوط به آموزش های حرفه ای را برنامه ریزی کنیم.

 

 

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد همچنین درپاسخ به این پرسش که دستاوردهای همایش سواد رسانه ای به چه شکل در اختیار خانواده که جامعه هدف این همایش هستند، قرار خواهد گرفت، گفت: خروجی همایش به شکل چاپ مقالات در دو زمینه علمی پژوهشی و کاربردی تجربی خواهد بود و اگر رضایت ارسال کنندگان مقالات جلب شود  هر یکی از کارها که دارای مفهوم مستقل و به لحاظ ارزش داده شده توسط داواران دارای جایگاه بالائی بود و مستحق گرفتن جایزه بود به صورت مجزا به اسم خود نویسندگان آنها توسط انتشارات پشتیبان که همکار ما در انجمن سواد رسانه ای در قالب کتاب هائی در قطع کوچک چاپ می شود و در اختیار همگان قرار می گیرد . گذشته از این موضوع همه اینها به صورت دیجیتال روی سایت انجمن قرار می گیرد.

 

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در آخر تاکید کرد: در این همایش هم معلمان و هم خانواده ها به تدریج عضو سواد رسانه ای می شوند. در یک کانال بسته های آموزشی که آماده می کنیم را به صورت مستمر برای این عزیزان خواهیم فرستاد. بنابراین همایش در حقیقت نشستی سالانه خواهد شد تا ما مرور کنیم چقدر جلو رفته ایم و چقدر فاصله داریم تا اهداف پیش بینی شده خودمان.

 

گفت و گو : الهام عطائی

 

کد خبر 739138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha