مصوبه استمهال وام های کشاورزی بعد از ۴ ماه اجرایی نشد

نماینده مردم فردوس، سرایان، بشرویه و طبس در خانه ملت گفت: مصوبه استمهال وام های کشاورزی بعد از گذشت چهار ماه از تصویب آن در هیات دولت هنوز توسط بانک مرکزی اجرایی نشده و این امر کشاورزان را با مشکل مواجه کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند ، محمدرضا امیرحسنخانی امروز (20 آبان) در نشست جمع بندی سفر سه روزه وزیر جهاد کشاورزی به خراسان جنوبی اظهار کرد: انار، زعفران، عناب و زرشک از محصولات اصلی استان است که افت کرم سر شاخه خوار، کرم گلوکاه و معضل دانه سفیدی انار مشکلاتی برای کشاورزان ایجاد کرده است.

 

وی با بیان اینکه درختان خشک شده جمع آوری نشده خود به منبع های عفونتی تبدیل شده و آفت روز به روز در حال افزایش است، گفت: بسیاری از پسته کاران دچار ضرر و زیان فراوان شدند لذا باید این مشکلات حل و فصل شود.

 

نماینده مردم فردوس، سرایان، بشرویه و طبس در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در زمینه اصلاح نژاد دام اقدامات بسیار خوبی در شهرستان های فردوس و طبس انجام شده که باید توسعه یابد.

 

امیرحسنخانی با بیان اینکه برای احداث 2 مجتمع پرورش بز سانن در استان پیگیر بودیم اما به دلایل مختلف تسهیلات دریافت نکردند و از رده تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری خارج شدند، افزود: باید به مجموعه 2 هزار راسی در استان مجوز بدهند که به ترویج کمک کند لذا درخواست داریم این موضوعات از طریق وزارت جهاد پیگیری شود تا تسهیلات لازم به سرمایه گذار داده شود.

 

وی با بیان اینکه یکی از ظرفیت های خراسان جنوبی پرورش شتر است، گفت: مراتع در اختیار شترداران استان قرار نمی گیرد در حالی که حداقل 5 هزار هکتار مرتع برای 2 هزار نفر شتر باید اختصاص یابد.

 

امیرحسنخانی با تاکید بر اینکه هنوز نتوانسته ایم واحد فرآوری صنعتی شیر شتر در استان داشته باشیم و به درستی از این محصول استفاده نمی شود، گفت: از شیر شتر می توان در محصولات آرایشی و بهداشتی یا محصولات لبنی استفاده کرد که باید به آن توجه شود.

 

نماینده مردم شهرستان های فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: باید بانک ها مجاب به پرداخت تسهیلات به پرورش دهندگان شتر شوند تا جهش بزرگی در استان ایجاد شود.

 

امیر حسنخانی با بیان اینکه مصوبه استمهال وام های خشکسالی کشاورزی بعد از گذشت چهار ماه از تصویب آن در هیات دولت هنوز توسط بانک مرکزی اجرایی نشده و این امر کشاورزان را با مشکل مواجه کرده است، گفت: پروسه اخذ مجوز بسیار طولانی و مجوزهای بهداشتی طولانی تر است و بسیاری از محصولات سیب سلامت ندارد لذا تولیدکنندگان با قیمت پایین تر مجبور هستند بفروشند.

کد خبر 738918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha