اختصاص ۱۴ میلیارد به حوزه آسیب های اجتماعی/برنامه های این حوزه خروجی محور باشند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ۱۴ میلیارد اعتبار تخصیص یافته در حوزه آسیب های اجتماعی استان در سال جاری اشاره کرد و گفت: همه برنامه ها در این حوزه خروجی محور باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز ( ۱۵ آبان ) در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی و آسیب های اجتماعی استان، گفت: غفلت از آسیب های اجتماعی ممکن است ما را از توسعه همه جانبه باز دارد و در دیگر حوزه ها دچار چالش کند.

 

وی با تسلیت رحلت پیامبر اکرم (صل الله علیه وآله وسلم)، امام حسن مجتبی(علیه السلام) و حضرت علی ابن موسی الرضا(علیه السلام)، اظهار داشت: اگر صرفا روی مسائل عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی متمرکز شویم و به مسائل، آسیب ها و آفت های اجتماعی هم سو و هم جهت با دیگر حوزه ها توجه نشود، این حوزه ها هم دچار آسیب خواهند شد.


احمدی به مسائلی از جمله خودکشی، طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی و دیگر آسیب های اجتماعی اشاره و تاکید کرد: به این مسائل و برنامه ها در این حوزه با نگاه مطالعاتی، علمی، پژوهشی، آموزشی و مشاوره ای توجه شود.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ۱۴ میلیارد اعتبار تخصیص یافته در حوزه آسیب های اجتماعی استان در سال جاری اشاره کرد و گفت: همه برنامه ها در این حوزه باید خروجی محور باشد و از موازی کاری، درهم ریختگی و گسستگی برنامه ها دوری شود، چرا که جامعه از روش های متنوعی از جمله شبکه های مجازی در معرض آسیبب جدی است.

 

وی با بیان اینکه پیامد آسیب های اجتماعی به مراتب از دیگر حوزه ها مخرب تر است، تاکید کرد: همه دستگاه های اجرایی در بحث منابع، اعتبارات، برنامه ها و در اجرا، دستگاه های فرهنگی و متولی حوزه اجتماعی را یاری کنند.


سیدعلی فتح میرمحمدی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه ستاد آسیب های اجتماعی و کارگروه اجتماعی و فرهنگی برای توجه بیشتر به موضوعات آسیب های اجتماعی ادغام شده اند، گفت: سال گذشته هفت میلیارد ریال اعتبار در این بخش به استان اختصاص یافت و امسال این میزان ۲ برابر شد.

 

میرمحمدی اظهار داشت: چهار میلیارد ریال از این اعتبار برای مشارکت اجتماعی و ۱۰ میلیار ریال در حوزه آسیب های اجتماعی هزینه خواهد شد.


وی یادآور شد: همه سازمان های مردم نهاد در استان برنامه های خود را در این بخش ارائه می دهند که مهم ترین و موثرترین از میان آنها انتخاب و اجرا می شود.

 

به گفته میرمحمدی، سه میلیارد ریال برای آسیب های اجتماعی و برنامه های کارآفرینی در قالب اجرای پنج برنامه به شهرستان بهمئی اختصاص یافته است.


مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در حوزه دانش آموزی «طرح نماد» (نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان) را داریم که مجری آن آموزش و پرورش استان است.


هادی زارع پور، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد هم، گفت: طرح نماد امسال در ۱۳۰ مدرسه در شهرستان باشت به اجرا در می آید.


زارع پور افزود: این طرح ملی سال گذشته به صورت پایلوت در ۱۲ مدرسه استان اجرا و امسال به یک شهرستان تعمیم یافت.


به گفته وی، این طرح در اهداف مختلفی از جمله در توانمندسازی دانش آموزان در حوزه آسیب های اجتماعی و توجه به رشد و تکامل یکپارچه دانش آموزان به اجرا در می آید.

کد خبر 738286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha