به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست خبری اولین جشنواره اینترنتی مد و لباس سیپال صبح امروز ۱۴آبان با حضور چیا جبری، مدیر جشنواره، خاتون شهبازی دبیر جشنواره، میترا تمجیدی، محمد رامین دلشاد و محبوبه توکلی از اعضای هیات داوران بخش های مختلف این رویداد هنری در خانه هنرمندان برگزار شد.
در این نشست «چیا جبری»، «مدیر جشنواره سی پال» گفت: فعالیت من با چیامد و احیای پیراهن ایرانی و لباس اقوام ایرانی شروع شد، همین تفکر پیش زمینه ای برای برگزاری جشنواره سی پال شد حوزه مد و لباس را باید دریابید، در این حیطه اتفاقات مهمی می افتد که در حرکت های رو به جلو می تواند در عرصه مد و لباس به ما کمک کنند.
وی با اشاره به مشکلات حوزه مد و لباس اظهار کرد: حیطه مد و لباس مشکلات خاص خود را دارد و از طرفی نوپاست، همین نوپا بودن باعث می شود دست به آزمون و خطا بزنیم چون از مدل های خارجی هم نمی توانیم استفاده کنیم.
وی افزود: جشنواره مد و لباس سی پال جامع تر به حوزه مد و لباس نگاه می کند و من از روی دغدغه مندی برگزاری این جشنواره را ضروری دانستم.
وی با اشاره به حضور طراحانی از سراسر کشور در جشنواره و مشکلات پیش روی آنها در ارسال اثر به سی پال خاطر نشان کرد: ارسال اثر به این جشنواره بسیار سخت بود، اینترنت اولین بستری بود که در اختیار جشنواره قرار داد و این راه را هموارتر کرد.
چیا جبری اظهار کرد: هدف ما در نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس سیپال حمایت از کالای ایرانی بود و در کنار تولید خلاقیت رویکرد اصلی ما بود.
مدیر نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس سیپال از حضور یک اثر از یک طراح در ایتالیا در سی پال خبر داد و گفت: یک طراح کانپست خلاقانه ای داشت و از ایتالیا اثری به جشنواره فرستاده است. در کنار این تعداد زیادی اثر از نوجوانان و جوانان که اشتیاق به حضور در عرصه مد و لباس داشتند به جشنواره رسیده است.
این طراح مد با اشاره به جدایی بین دانشگاه و صنعت در عرصه مد و لباس گفت: یکی از مسایلی که در عرصه مد و لباس وجود دارد جدا افتادن صنعت و مد از جامعه دانشگاهی است و هیچ تصویری از بخش صنعتی مد در دانشگاه ها نیست، چرا نباید این همبستگی و پیوند و نزدیکی بین اینها وجود داشته باشد. سی پال به دنبال این است که پیوند و نزدیکی بین طراحان و صنعتگران را ایجاد کند.
نظر شما