به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، حجتالاسلام شهابالدین میهنپرست، ظهر امروز(۱۱ آبان) در خطبههای این هفته نماز جمعه شهر چوار، با اشاره به خطبه 83 کتاب شریف نهجالبلاغه، اظهار کرد: امام علی (ع) در این خطبه در این خطبه میفرمایند که دارندگان چشمهای بینا و گوشهای شنوا و سلامت و کالای دنیا! آیا گریزگاهی هست؟ یا رهایی و جای امنی و پناهگاهی و جای فراری هست؟ آیا بازگشتی برای جبران وجود دارد؟
وی، افزود: امام علی (ع) در این خطبه میفرمایند که همانا بهره هرکدام از شما از زمین بهاندازه طول و عرض قامت شماست، آنگونه که خاکآلود بر آن خفته باشد، ای بندگان خدا هماکنون به اعمال نیک بپردازید تا ریسمانهای مرگ بر گلوی شما سخت نشده و روح شما برای کسب کمالات آزاد است و در حالتی قرار داری که می توانید مشکلات هم دیگر را حل کنید.
امامجمعه شهر چوار، یادآور شد: امام علی (ع) در این خطبه میفرمایند که هنوز مهلتدارید و تا جای تصمیم و توبه و بازگشت از گناه باقیمانده است عمل کنید پیش از آنکه از شدت در تنگنای وحشت، ترس و نابودی قرار گیرد، پیش از آنکه مرگ در انتظار مانده فرارسد و دست قدرتمند خدای توان شمار را برگیرد.
حجتالاسلام میهنپرست، تصریح کرد: وقتی حضرت امام علی (ع) این خطبه را خواند بدنها لرزید و اشکها سرازیر و دلها ترسان شد که جمعی آن را غراء نامیدند، انسان باید فکر کند که به کجا میرود، علت غرور شما چیست؟ رو به کدامین پناهگاه میروید، روی سخن حضرت امیر در این خطبه با بینایان و شنوندگان و تندرستان و دارای امکانات زندگی است.
وی، در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم اربعین حسینی باشکوهتر از گذشته، گفت: مراسم اربعین سال جاری با حضور بیش از 20 میلیون نفر باشکوهتر و حماسیتر از سالهای گذشته برگزار شد و پیامهای الهی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بسیاری برای دولتها، ملت، جهان اسلام و شیعیان بر جای گذاشت.
امامجمعه شهر چوار، افزود: ازجمله دستاوردهای حماسه اربعین حسینی میتوان به وحدت امت اسلامی بهویژه جهان تشیع، ارادت مسلمین به ساحت سالار شهیدان، تبلور تفکر عاشورایی در خلق حماسههای بزرگ، قدرت سازی کربلا برای آزادی قدس، همدلی و هماهنگی دو کشور ایران و عراق، بیتأثیر بودن تحریمها و مشکلات اقتصادی در اراده مردم ایران اسلامی اشاره کرد.
حجتالاسلام میهنپرست، یادآور شد: برگزاری باشکوه، امن و مقتدرانه حماسه اربعین و تجمع میلیونها مؤمن عاشق الی الله بدون تردید برنامهریزی و هماهنگی میان دستگاههای دولتی، زحمات شبانهروزی نیروهای نظامی و انتظامی، تلاش بیشائبه و مستمر سربازان گمنام امام زمان (عج)، خدمات مستمر و بیدریغ ارگانها و ادارات کنسولی، خدمات پزشکی، بهداشتی و امدادی دو کشور ایران و عراق ممکن نبود اما آنچه شایسته تقدیر فراوان است نقش دو ملت ایران و عراق در اکرام و تکریم زائران حسینی است.
وی، با اشاره به نقش 13 آبان در تبدیل شعار مرگ به آمریکا به شعور، ابراز کرد: پیوند روز دانشآموز با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی موجب پیشتازی جوانگرایی در عرصه آمریکاستیزی و استکبارستیزی شده است، جنایات آمریکا و استمرار آن تا 13 آبان امسال که از سوی رئیسجمهور این کشور موعد شروع دور جدید تحریمهای نفتی تعیین گردیده است موجب شده تا شعار مرگ بر آمریکا به شعوری ضدآمریکایی نه در ایران بلکه در سراسر جهان تبدیل شود.
امامجمعه شهر چوار، گفت: شعار مرگ بر آمریکا واکنش ملت ایران به رفتارهای خصمانه این کشور در ایران بازمیگردد که با فلسفه انقلاب اسلامی نیز همخوانی داشت، لذا در بیان ریشههای شکلگیری این شعار میتواند به ماهیت سلطهستیزی، استکبارستیزی، برائت از مستکبران و مشرکان، دشمنشناسی و بصیرت ملت ایران، سابقه آمریکا در کودتای 28 مرداد 1332، حمایت از رژیم پهلوی، تلاش برای مقابله با ملت ایران و تحمیل جنگ و تحریمهای اقتصادی اشاره کرد.
حجتالاسلام میهنپرست، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به 29 صفر سالروز شهادت حضرت امام رضا (ع)، گفت: مأمون برای حفظ حکومت خود امام رضا (ع) را از مدینه به مرو آورد اما با ترفندهای خود و اطرافیان به اهداف خود نرسید، وقتی رفتار و قاطعیت آن حضرت را دید دریافت که گفتار و رفتار آن حضرت درنهایت موجب ضعف و تزلزل حکومت او میشود و از سوی دیگر عباسیان همواره در مورد ولایتعهدی امام رضا (ع) مأمون را تهدید میکردند درنتیجه وی تصمیم به شهادت آن حضرت گرفت.
امامجمعه شهر چوار، در ادامه با اشاره به 28 صفر سالروز شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی (ع) گفت: وجود امام حسن مجتبی برای امت اسلامی وجودی پر از خیروبرکت است، چنانکه حضرت رسول اکرم (ص) به مناسبتهای مختلف در توصیف وجود مبارک امام حسن مجتبی (ع) سخن فراوان گفتهاند و ازجمله فرمودهاند اگر قرار بود عقل بهصورت یک انسان تجسم پیدا کند بهصورت امام حسن مجتبی (ع) ظاهر میشد.
وی، در ادامه با اشاره به رحلت جانگداز حضرت رسول اکرم (ص) در 28 صفر، خاطرنشان کرد: حقیقتاً با رحلت آن حضرت بشریت از نعمتی بزرگ محروم شد که با مرگ هیچکس دیگری از آن محروم نمیشد و آن نعمت نبوت، رسالت، وحی الهی و آسمانی است، نعمتی که مسلمانان قدر آن را ندانستند و به اوامر و وصایای آن حضرت و مهمترین آن یعنی تبعیت از ولایت علی (ع) گوش ندادند و گمراه شدند و تفرقه میان امت اسلامی به وجود آمد.
نظر شما