صدور تمدید روزانه سه فقره کارت بازرگانی در فارس

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس از صدور، تمدید روزانه سه فقره کارت بازرگانی به طور متوسط خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر علی همتی امروز (9 آبان) در جمع خبرنگاران گفت: اخیرا هیئت وزیران مقررات مربوط به کارت های بازرگانی را اصلاح کرد و به موجب این تصمیم، سقف ارزشی واردات برای اشخاص حقیقی و حقوقی دریافت کننده کارت بازرگانی، برای سال اول 500 هزار دلار و برای سال دوم 2 میلیون دلار تعیین شد، همچنین دارندگان کارت بازرگانی برای سال سوم و پس از آن در صورت مثبت بودن ارزیابی عملکرد آنها بدون رعایت محدودیت سقف ارزش، مجاز به واردات هستند.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس از صدور، تمدید روزانه سه فقره کارت بازرگانی به طور متوسط خبر داد، افزود: واحدهای تولیدی دارای مجوز صنعتی از مراجع ذیربط و برای تامین نیازهای تولیدی خود، از شمول این بند مستثنا هستند.

 

وی اضافه کرد: دارندگان کارت بازرگانی حق واگذاری آن به غیر برای واردات را ندارند و در صورت احراز واگذاری کارت بازرگانی یا انجام رفتارهای سوء تجاری از سوی دارندگان کارت، اتاق های بازرگانی و صنایع و معادن ایران و تعاون و کشاورزی ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت می توانند نسبت به تعلیق یا ابطال کارت اقدام کنند.

 

همتی تاکید کرد: دارندگان کارت بازرگانی، استفاده کننده از کارت متضامنا مسئول هستند، بنابر این بعد از ابلاغ آئین نامه جدید دارندگان کارت باید برای محل فعالیت خود دفتری جداگانه که موقعیت اداری داشته باشد معرفی کنند.

 

وی با اشاره به اینکه اصلاحیه ‌های انجام شده باعث شده تا درصد سوء‌ استفاده از کارت ‌های بازرگانی کاهش یابد، ادامه داد: سهم استان فارس در کارت‌ های بازرگانی صادر شده کشور چهار درصد است و روزانه 25 فقره تقاضای جدید و هفت فقره پرونده دارندگان کارت بازرگانی مورد ارزیابی قرار می گیرد که تاکنون چهار کارت بازرگانی تعلیق، علت تعلیق  کارت‌های بازرگانی ازدست دادن روند شرایط قانونی دارندگان کارت های موصوف و اجرای تصویب نامه جدید هیئت وزیران است.

 

خاطر نشان می شود، مطابق قوانین گمرکی کشور، کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده آن، اعم از شخص حقیقی یا حقوقی می تواند با داشتن آن اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند و در ایران تنها بازرگانانی می توانند در واردات و صادرات فعالیت کنند که دارای این کارت باشند.

 

صدور این کارت برای بازرگانان و شرکت های خارجی منوط به عمل متقابل کشور متبوع آن ها در مورد ایرانیان مقیم آن کشور است، یعنی در صورتی به بازرگان خارجی کارت بازرگانی داده می شود که کشور آن ها نیز به بازرگان ایرانی اجازه فعالیت بازرگانی بدهد.

 

کسانی که اقدام به اخذ کارت بازرگانی می کنند می بایستی در نظر داشته باشند به عنوان تاجری که به قوانین واردات و صادرات کشور آشنایی دارد، مشمول قوانین مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر واردات کالا می باشند و موظف هستند ضمن ثبت نام در سامانه های مورد نظر، مالیات فعالیت تجاری خود را پرداخت کنند.

 

 

کد خبر 736971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha