«محمد اسماعیل سعیدی» در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد نقش کانونهای فرهنگی و هنری در بسیج مردمی برای فعالیت هاdی نظیر پیاده روی اربعین گفت: یکی از اهدافی که برای کانون های فرهنگی و هنری مساجد پیش بینی شده است جلب و جذب مشارکت های مردمی در مسیر اهداف فرهنگی بود اینکه این کانون ها بتوانند جوانان و نوجوانان را برای حضور در صحنه آماده کنند و زمینه حضور آنها را فراهم کنند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به هر حال کانون ها باید با ایجاد فرصت برای جوانان و نوجوانان از ظرفیت آنها در کارهای فرهنگی استفاده کنند. کانون ها از یک طرف با دولت و از طرف دیگر با مردم در ارتباطند و قطعا می توانند نیرو و تفکر مردمی و ظرفیت آنها را پای کار بیاورند و تحولی در این زمینه ایجاد کنند.
وی بیان کرد: ممکن است دولت در حوزه هایی محدودیت هایی داشته باشد ولی کانون ها می توانند به عنوان نهادی که با دولت در ارتباط است از نیروی مردمی برای این کارها استفاده کند و این خودش ارزشمندترین و موثرترین کار در حوزه فرهنگی است.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کانون ها وقتی پای کار می آیند یعنی یک نیروی منسجم سازمان یافته چهارچوب یافته که اساسنامه، شناسنامه و هویت مشخص دارد و فعالیت هایش قابل نظارت استف گفت: همین امر باعث جلب اعتماد مردم می شود که فعالیت شان را در قالب این کانون ها شکل دهند.
وی تاکید کرد: ما معتقدیم کانون ها باید مورد حمایت و تقویت قرار گیرند و برای فعالیت آنها بسترسازی لازم انجام شود، به هر حال تجارب کانون ها در فعالیت هایی همانند راهپیمایی اربعین می تواند برای حضور آنها در سایر فعالیت ها مدنظر قرار گیرد./
نظر شما