مرحوم شجاعی پهلوان منبر و خطابه بودند

یک کارشناس دینی، با بیان اینکه مرحوم شجاعی در دوران فعالیت در مسجد کاظمیه تهران منشا خدمات بسیاری بودند، خاطرنشان کرد: عالم واقعی و در طراز اسلامی، هرجا که باشد، مبدا خیر و برکت و تحول است.

آیت‌الله حسن کمالی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالقاسم شجاعی، پس از درگذشت حجت الاسلام والمسلمین فلسفی، پناهگاه مبلغان بودند، گفت: در منزل ایشان همه روزه به روی مبلغان و خطبا باز بود و این گروه های مردم، مشکلات خود را با آن مرحوم در میان می گذاشتند.

 

وی افزود: مرحوم حجت الاسلام والمسلمین شجاعی، سطح کیفی منبر و خطابه را بسیار بالا بردند و ایشان را می توان پهلوان منبر و خطابه نام برد.

 

این عالم دینی در ادامه با بیان اینکه مرحوم شجاعی در دوران حضور در مسجد کاظمیه تهران نیز منشا خدمات بسیاری بودند، خاطرنشان کرد: عالم واقعی و در طراز اسلامی، هرجا که باشد، مبدا خیر و برکت و تحول است و این واقعیت درباره آقای شجاعی، کاملا صدق می کرد.

 

کمالی با بیان اینکه مرحوم شجاعی فنون تازه ای به فن خطابه و منبر اضافه کردند، گفت: مهم ترین موفقیت ایشان در حوزه تبلیغ دین و عرصه خطابه و سخنوری، مطالعه و پژوهش ایشان پیش از هر سخنرانی بود.

 

وی در ادامه با بیان اینکه مرحوم شجاعی در دوران مدیریت شان بر جامعه مبلغان تهران، عملکرد عالی داشتند، خاطرنشان کرد: ایشان علاوه بر مهارت در خطابه و سخنوری، مدیری شایسته بود که پس از درگذشت آقای فلسفی، با درایت بسیار، جامعه خطبا و مبلغان تهران را راهبری کردند.

 

مرحوم شجاعی، عالمی ولایت مدار و انقلابی بودند

این عالم دینی در ادامه با بیان اینکه مرحوم شجاعی، عالمی ولایت مدار و انقلابی بودند، اظهار کرد: ایشان در همه مراحل زندگی شان، در مسیر امام خمینی(ره) و آیت‌الله العظمی خامنه ای –ولی فقیه- حرکت کردند و حرکت در مسیر انقلاب اسلامی و تلاش برای موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، توصیه همیشگی مرحوم آقای شجاعی به همگان به ویژه مبلغان و خطبا بود.

 

 

 

 

کمالی ادامه داد: حجت الاسلام والمسلمین شجاعی بسیار مورد احترام مراجع و علما و شخصیت های سیاسی و فرهنگی کشور بودند از اینرو مراسم تشییع و ترحیم ایشان با استقبال چشمگیری از سوی این افراد قرار گرفت.

 

وی در ادامه با بیان اینکه درگذشت مرحوم شجاعی، ضایعه دردناکی برای حوزه های علمیه و جامعه روحانیت و مبلغان کشور است، گفت: انشالله جامعه مبلغان تهران و سایر خطبای کشور با درس گرفتن از مهارت های فوق العاده مرحوم شجاعی، سطح بالای کیفیت خطابه ها و سخنرانی های دینی را ارتقا دهند.

 

یادآور می شود، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالقاسم شجاعی، شاگرد و مروج شیوه منبرداری مرحوم فلسفی پس از حدود ۳ ماه بیماری، ضعف و ناتوانی، 20 مهرماه 1397، دار فانی را وداع گفت.

 

 

 

کد خبر 735122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha