به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سید امین قاسمی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان، امروز(29 مهر) در جمع خبرنگاران، گفت: توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های بومی و محلی چون صنایع دستی می تواند بستر تقویت فرصت های اشتغال و بهبود اقتصاد در جامعه باشد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش صنایع دینی برای اقشار مختلف مردم، افزود: صنایع دستی می تواند در تقویت تولید داخلی و ایجاد فرصت های اشتغال برای نسل جوان موثر باشد.
قاسمی، اظهار داشت: توجه به تولید ملی و استفاده از کالای ایرانی از مهم ترین محورهای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان، با اشاره به اقدامات این نهاد در راه اندازی کارگاه های آموزش صنایع دستی، بیان کرد: تاکنون برای تجهیز و راه اندازی کارگاه های آموزش صنایع دستی 150 میلیون ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه شرکت در این کارگاه های آموزشی برای هنرجویان رایگان است، افزود: اعتبار مورد نیاز برای تجهیز کارگاه های آموزش صنایع دستی از محل اعتبارات تملک سرمایه ای استان تخصیص یافته است.
قاسمی، ابراز کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 25 دوره آموزشی کوتاه مدت در حوزه صنایع دستی برای متقاضیان برگزار شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه 12 اثر هنری فاخر لرستان دارای نشان یونسکوهستند، افزود: 26همچنین تعداد اثر صنایع دستی استان لرستان دارای نشان مرغوبیت هستند.
وی افزود: این اداره کل از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به برگزاری بیش از 25 دوره آموزشی کوتاه مدت در حوزه صنایع دستی اقدام کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، در ادامه از برگزاری دوره های آموزشی تراش سنگ های قیمتی در استان خبرداد و گفت: نخستین دوره این کارگاه های آموزشی در شهرستان دلفان برگزار می شود.
وی بیان کرد: توسعه و ترویج هنرهای سنتی، از مهم ترین اهداف برگزاری نخستین دوره آموزشی تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی است.
نظر شما