«غلامرضا جلیلی نیا»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، گفت: بر اساس صحبت هایی که با اساتید حاضر در خانه صنایع دستی اهواز داشتیم، موافقت این اساتید را جلب کردیم تا هریک از آنان 10 تا 15 نفر از کسانی که توان مالی برای حضور در کلاس های آموزشی را ندارند، به صورت رایگان آموزش دهند تا این افراد بتوانند وارد چرخه کار شوند و کسب درآمد کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی اهواز، با بیان اینکه در حال حاضر چهار کارگاه فعال صنایع دستی در رشته های سفال گری، گلیم بافی، چهل تکه دوزی و باتیک در اهواز وجود دارد، افزود: کار آموزش این رشته ها نیز در محل این کارگاه ها واقع در خانه صنایع دستی اهواز انجام می شود.
وی اضافه کرد: کار ثبت نام از کارآموزان در اهواز در حال انجام است و علاقه مندانی که از توان مالی برای حضور در این کلاس ها برخوردار نیستند، می توانند برای شرکت در این دورههای آموزشی، به اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اهواز مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه این افراد پس از تأیید عدم داشتن توان مالی می توانند با دریافت معرفی نامه از رئیس اداره در کلاس ها شرکت کنند، ادامه داد: پس پایان دوره آموزش، کارت صنعتگری به شرکت کنندگان اعطا می شوند و می توانند وارد چرخه کار در حوزه صنایع دستی شوند.
نظر شما