به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، سردار «مسعود زاهدیان» امروز در حاشیه همایش بررسی ابعاد مختلف تولید و انحراف پیشسازها در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ما باید مرزهای کشور را محکم کنیم، گفت: همچنین باید برنامه های پیشگیری را در سطح کشور ارتقا دهیم و تجهیزات و امکاناتی که می تواند در کنترل معابر و محورهایی که در آنها قاچاق مواد مخدر صورت می گیرد را تامین کنیم.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: متاسفانه جامعه جهانی تا امروز نقشی را که می بایست برای تامین نیازهای مبارزه با مواد مخدر به جمهوری اسلامی ایران ایفا کند، نکرده است و فقط به کمک های بسیار کوچک و ناچیز در مقاطعی خاص ،بسنده کرده است.
سردار زاهدیان اظهار کرد: هر زمانی هم که ایران تحت تحریم ها قرار گرفته این تجهیزات را محدودسازی کردند و در بسیاری از مواقع امکاناتی را که باید در اختیار مبارزه قرار می دادند، آنها را هم سلب کردند.
وی اظهار کرد: ولی ما به تنهایی با عزم جدی و نیت خیرخواهانه یک مسلمان این مبارزات را ادامه می دهیم، چون جامعه ایرانی از دیرباز در جهت خواسته های خوب و مثبت برای مردم نقش آفرینی کرده است، به همین دلیل امروز جلوی مواد مخدر را گرفته و مبارزه می کنیم.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: تا به امروز برای تغییر سیاست های مبارزه با مواد مخدر دستوری تعیین و صادر نشده است.
سردار زاهدیان با اشاره به جلوگیری از ورود تجهیزات مواد یاب در صورت اعمال تحریم ها اظهار کرد: ماباید تجهیزات مبارزه با مواد مخدر را خریداری کنیم، تحریم هایی که صورت گرفته ،همه تجهیزات از جمله تجهیزات موادیاب را هم شامل می شود که امیدواریم این کار انجام نپذیرد، چون ممکن است ما در پیدا کردن مواد توانایی لازم را برای کشف نداشته باشیم و بعد باید بروند کیلو کیلو مواد را در اروپا جمع کنند.
وی با بیان اینکه در سال ٢٠١٧ بیش از ۴۰۳تن انواع مواد مخدر توسط دستگاه های مقابلهای کشف، توقیف و ضبط شده است خاطر نشان کرد:تعداد 1290 باند و شبکه مواد مخدر هم شناسایی و با آنها برخورد شده است. جمهوری اسلامی ایران به عنوان پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در دنیا و بزرگترین کاشف این مواد به شمار می آید و در این راستا هم شهدا و جانبازان بسیاری در راه مبارزه با مواد مخدر داشتیم.
پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشاره به مهمترین موانع موجود درمبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: مسأله بغرنج تولید و کشت در افغانستان هر سال پیچیدهتر میشود و از سال ٢٠٠١ که نیروهای غربی برای تامین امنیت و مبارزه با مواد مخدر در افغانستان حاضر شدند تولید ١٨۵ تن آن زمان امروز به ٩ هزار تن رسیده است و این مسأله نشانگر این است که نه تنها حضور موثری نداشتند بلکه به نظر می رسد که در افزایش تولید دست داشتند.
نظر شما