انتخاب مربی در مساجد جدی گرفته شود

مسلمی فر راه اندازی مهدکودک، مسجد مدرسه، مراکز طب، آموزش و مشاوره را از جمله برنامه های مسجد محور کانون فرهنگی هنری عماد مغنیه ذکر کرد که در جذب مردم به مساجد اثرگذار بوده است.

«محمدمهدی مسلمی‌فرد» درباره برنامه های کانون فرهنگی عماد مغنیه به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: برنامه هایی که در مسجد داریم به جز برنامه های تربیتی که طبق روال کانون ها در مساجد وجود دارد، برنامه مسجدمحور است. به این معنا که مجموعه ای از برنامه های نیمه متمرکز برای بهبود کارکردهای مساجد مانند مهدکودک، مسجد مدرسه، مرکز طب، مرکز آموزش و مرکز مشاوره را در مساجد راه اندازی کردیم. تقریبا این مراکز سه سالی است که راه اندازی شده است و در حال حاضر در حال بسط این برنامه ها به سایر مساجد هستیم. استقبال از این برنامه ها بسیار خوب بوده است زیرا چنین برنامه هایی مورد نیاز مردم و خانواده هاست، برای همین از این برنامه ها استقبال می کنند و حتی مساجد دیگر ترغیب به داشتن چنین برنامه هایی شدند.

 

مسئول کانون فرهنگی هنری عماد مغنیه در مورد اثرگذاری مراکزی همچون طب، آموزش و مشاوره در مساجد در جذب حداکثری مردم به مسجد اظهار داشت: مساجد از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت های مختلفی داشتند و به خاطر برنامه های فرهنگی و اجتماعی تقویت شدند. متاسفانه در مقطعی مساجد یک مقدار از این برنامه ها فاصله گرفتند و مسجد فقط محور عبادت فردی قرار گرفت. برنامه های فرهنگی و اجتماعی در مساجد مورد نیاز جامعه است و به همین دلیل می تواند کمک کننده و راهبردی در حل مسایل اجتماعی باشد.

 

وی در پاسخ به این سوال که مساجد چقدر می توانند در تربیت نویسندگان و سینماگران آینده نقش داشته باشند، عنوان کرد: مساجد با تمام اقشار از سنین مختلف جامعه سروکار دارند. بچه ها نیز به مسجد می روند. ذهنیت و تربیت بچه ها در سن کم شکل می گیرد و مسجد می تواند در هدایت آنها به مسایل هنری و ادبی موثر باشد. وقتی از بیشتر نویسندگان و هنرمندان پرسیده می شود که چه زمانی علاقه مند به کارشان شدند، می گویند از بچگی. اکثر هنرمندان از سنین کم به مسایل فرهنگی و هنری علاقه مند شدند و قدم در این راه نهادند.

 

مسلمی فر خاطرنشان کرد: مساجد می توانند نقش مهمی در هدایت بچه ها به فرهنگ و هنر داشته باشند و این بستگی به مربیان بچه ها دارد. هر ویژگی که مربی داشته باشد به شاگردانش منتقل می شود. اگر مربی علاقه مند به قرآن باشد از دل آن مسجد قاریان معتبری بیرون می آیند و به جامعه معرفی می شوند. اگر مربی به هنر دیگری علاقه مند باشد، بچه ها در همان راستای هنرش تربیت می کند. بر این اساس باید نقش انتخاب مربی در مساجد را جدی بگیریم که متاسفانه این مسئله آنطور که باید و شاید جدی گرفته نشده است.

 

 

کد خبر 733414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha