مراکز دانش بنیان و اختراعات به عنوان ارکان اقتصاد مقاومتی هستند

معاون هماهنگی و امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان مراکز دانش بنیان و اختراعات را به عنوان ارکان اقتصاد مقاومتی نام برد وگفت: رفع نیاز‌ها و مشکلات کشور اولویت مخترعان باشد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، حشمت‌الله عسگری در آئین افتتاح جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش دماوند و خاوران با بیان اینکه موضوع اقتصاد دانش بنیان از ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی است  گفت: این موضوع نشاندهنده  این است که باید در تصمیم‌گیریها و هدایت منابع مالی و همچنین زمان، علم و موضوعات علمی بیش از پیش دخیل شود.

 

وی با اشاره به اینکه اگرتهدیدات و تحریم های موجود نبود، ما به این زودی حرکات و فعالیت های فناورانه و خلاقانه را آغاز نمی کردیم اظهارداشت: باید تلاش کنیم این توفیقات در جهت ریشه کن کردن بیکاری و توسعه اشتغال و تعیین معیشت جامعه هدایت شوند.

 

عسگری با تاکید بر اینکه امروز باید از تمام توان و ظرفیت‌ها ها برای توسعه کشور و استان استفاده کنیم ادامه داد: امروز فرصتی برای از دست دادن نیست و باید علم در تمام حوزه‌ها به کار گرفته شده و توجه به علم در محیط‌های اجرایی تعالی یابد.

 

توسعه کشور در دنیا و منطقه در دراز مدت منوط به افزایش تولیدات رقابت پذیراست

معاون هماهنگی و امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان  با بیان اینکه ما راهی جز توسعه حرکت ها و فعالیت های فناورانه و خلاقانه و ایده ها و ابتکارات نو نداریم اضافه کرد: ما ناچار هستیم علم را در محیط های مختلف اجرایی تعالی بخشیم و باید علم را در همه امور پیاده سازی و اجرا کنیم.

 

وی توسعه کشور در دنیا و منطقه در دراز مدت منوط به افزایش تولیدات رقابت پذیر دانست وافزود:  اگر تولید در این مسیر حرکت نکند از قافله توسعه عقب می‌مانیم.

 

عسگری با بیان اینکه مخترعان باید طرح‌های خود را در راستای رفع نیازهای کشور انجام دهند اضافه کرد: امروز اختراعات و ابداعات باید به سمت و سوی رفع  نیاز مصرف کنندگان باشد.

 

معاون هماهنگی و امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان با تاکید بر اینکه صاحبان اختراع به حل مسائل و مشکلات ناشی از کمبود آب و خشکسالی در کشور و خصوصاً مناطق کویری مانند استان سمنان کمک کنند ادامه داد: صاحبنظران و مخترعان، صاحبان ایده و ابتکارات نوین و خلاقانه، کمک کنند که آب را به مجاری توسعه کشور با هدف حفظ محیط زیست و رفع خشکسالی سوق دهیم.

 

برخی از موضوعات در نظام آموزشی کشور باید اصلاحاتی انجام شود

عسگری با بیان اینکه از ظرفیت و پتانسیل علمی موجود در دانشگاه ها برای حل بحران و مسئله کم آبی و خشکسالی استفاده شود افزود: بالاخره باید محیط های دانشگاهی، پاتوق مسائل اجتماعی هم باشند و این نیازمند حذف برخی مرزبندی های ناآگاهانه در این حوزه است.

 

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در حوزه نیروهای انسانی، وجود زیرساخت‌های ارتباطی مناسب و همچنین مراکز و پارک‌های علم و فناوری در کشور گفت: باید از این ظرفیت‌ها برای سرعت بخشیدن به ابداعات و اختراعات استفاده شود.

 

معاون هماهنگی و امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان با بیان اینکه در برخی از موضوعات در نظام آموزشی کشور باید اصلاحاتی انجام شود اضافه‌کرد: متأسفانه دانش آموزان امروز پرسشگر نیستند و در محیط انتزاعی رشد می‌کنند و در بستر محیط واقعی به سختی می‌توانند توان خود را بروز دهند و نمی‌توانند به خوبی هنرنمایی کنند.

 

عسگری با بیان اینکه توسعه حرکت‌های نوآورانه باید به سمت رفع مشکلات و به‌ویژه رفع بیکاری باشد اضافه کرد: در حال حاضر در کشور پنج میلیون دانشجو وجود دارد که همه این افراد پس از فارغ‌التحصیلی نیاز به شغل دارند و ایجاد اشتغال جز با توسعه فعالیت‌های نوآورانه ممکن نیست.

 

رونمایی از دو کتاب «شیوه انتخاب ماده گندزدا»و« راهنمای یکپارچگی ایمنی فرآیند انجام کار» وافتتاح نمایشگاه اختراعات و ابتکارات رویش و نمایشگاه اختراعات صنعت آب از برنامه های جشنواره منطقه ای اختراعات و ابتکارات رویش دماوند و خاوران بود.

 

کد خبر 733019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha