از آبروداری مردان کوچک برای کسب  حلال تا بهره مندی ۳۷ هزار روستا از نعمت گاز

آبروداری مردان کوچک برای کسب لقمه حلال/تشریح اقدامات بنیاد علوی در محرومیت زدایی/بهره مندی ۳۷ هزار روستا از نعمت گاز/ ابلاغ آیین نامه معافیت مدارس از پرداخت آب، برق و گاز و ... از جمله اخبار برگزیده اجتماعی ۱۷ مهر است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مردان کوچک که در جامعه زیاد شده اند، آنان را می توان درخیابان، اتوبوس، مترو و پیاده روها دید. یکی دستفروشی می کند، دیگری با  ترازویش انسان ها را وزن می کند. آن یکی گل می فروشد، یکی دیگر شیشه ها ماشین ها را تمیز می کند.

ساعت 7.30 دقیقه صبح را نشان می دهد. کوله پشتی از جنس لی برشانه دارد، یک سبد قرمز پُر از نان فتیر هم در دست گرفته است. تا نان ها را به مسافران ایستاده و نشسته در واگن های مترو بفروشد.

بلند فریاد می زند «سه تا دو هزارتومان، مادرم پخته است، نشاسته هم ندارد». مشتری دارد، مسافرانی که بدون صبحانه از خانه بیرون زده اند، مشتری فتیرهایش می شوند. یکی ۱۰ هزار تومانی می دهد، او پول های ۲ هزارتومانی مچاله شده ای از جیبش در می آورد و مابقی مشتری را می دهد.

یکی از مسافران هم از روی دلسوزی از او فتیر می خرد و به مسافر کناری می گوید:دلم برای این کودکان می سوزد. ما مجبوریم سرکار برویم اینها دیگر نباید مجبور باشند کار کنند. با اینکه صبحانه خورده ام اما دلم می سوزد دوست دارم با خرید از او کمکی کرده باشم.

 

بهره مندی ۳۷ هزار روستا از نعمت گاز

 

«اسحاق جهانگیری» صبح امروز در همایش ملی روز روستا و عشایر با بیان اینکه به توسعه روستاها کمتر توجه شده است، گفت: خدمات باید به عنوان پیش نیاز هر توسعه ای در روستاها ارایه شود.

 

معاون اول رییس جمهور خاطرنشان کرد: توجه به فراهم شدن زیرساخت های مورد نیاز مردم در روستاها یکی از نقاط برجسته جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی افزود: رسیدگی به مناطق روستایی و محروم باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد و در این راستا نهادهای توسعه ای ایجاد شده است.

 

جهانگیری با بیان اینکه 92 درصد روستاها راه آسفالته دارند، افزود: 14 هزار کیلومتر راه روستایی در دولت های یازدهم و دوازدهم ایجاد شده است.

 

وی با بیان اینکه 78 هزار جمعیت روستایی از آب شرب برخوردار شده اند، گفت: هفت هزار و 500 روستا در این دوره از آب شرب بهداشتی برخوردار شده اند.

تالیف بیش از هزار عنوان درسی

«حیدر تورانی» در مراسم تجلیل از مولفان برتر کتاب‌های درسی که صبح امروز در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، گفت: امروز مطلوب‌های ما روشن و مأموریت‌های ما معلوم است.

 

سرپرست سازمان پژوهش و برنامه آموزشی با بیان اینکه باید قدم‌هایی را تا رسیدن به وضعیت مطلوب ترسیم شده برداریم، افزود: هرچند تا ریسدن به وضع مطلوب فاصله داریم و وضع موجود ما مطلوب نیست، اما نمی‌توان آن را محبوب هم دانست.

 

تورانی تصریح کرد: این گردهمایی تجلیل از مولفان و پدیدآورندگان مواد و رسانه‌های آموزشی بوده که بنام شهید مدافع حرم حججی نامگذاری شده است و شاهد یک اتفاق و حرکت بزرگ علمی، پژوهشی و مطالعاتی در حوزه کتاب‌ها و برنامه‌های درسی هستیم.

 

تشریح اقدامات بنیاد علوی در محرومیت زدایی

«محمد سعیدی‌کیا» امروز ( ۱۷ مهر) در پنجمین همایش ملی روز روستا و عشایر با اشاره به اقدامات بنیاد علوی در روستاها و مناطق محروم کشور، گفت: کاهش فقر و بیکاری و ایجاد اشتغال در وستاها از مهمترین اهداف توسعه در اغلب کشورها است.

 

وی با اشاره به افزایش سرعت مهاجرت از روستاها به شهرها در دهه‌های اخیر، خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت معیشتی مردم در مناطق کمتر توسعه یافته در گرو بهبود وضعیت اقتصادی آن مناطق است.

 

رییس بنیاد مستضعفان درخصوص اقدامات بنیاد علوی در مناطق روستایی و محروم، گفت: بنیاد مستضعفان و در زیرمجموعه آن بنیاد علوی برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان درخصوص توسعه اشتغال در بخش تولید و خدمات فعالیت‌‌هایی انجام داده است.

کنترل مکانیزه و هوشمند موجب اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان می‌شود

سردار اسکندر مومنی، امروز در مراسم افتتاح طرح ارتقای سلامت رانندگان ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی گفت: تعداد جان باختگان تصادفات جاده ای در سال های 84 و 85 با وجود هفت میلیون خودرو 28 هزار نفر بود در حالی که این رقم در پایان سال 96 با وجود افزایش تعداد خودروها از هفت میلیون به بیش از 20 میلیون به 16 هزار نفر رسید که اگر این مولفه را در نظر بگیریم این کاهش اهمیت خود را نشان می دهد، هر چند کشته شدن یک نفر هم برای ما زیاد است و مقام معظم رهبری فرمودند باید تلاش کنیم تعداد کشته ها به حداقل ممکن برسد.

 

جانشین فرمانده ناجا در ادامه بیان کرد: این موفقیت حاصل همکاری پلیس راهور ناجا، دستگاه ها و نهادهای مربوطه از جمله سازمان راهداری، هلال احمر، وزارت بهداشت و مردم است.

ابلاغ آیین نامه معافیت مدارس از پرداخت آب، برق و گاز

«سید محمد بطحایی» در حاشیه مراسم سیزدهمین همایش تجلیل از مولفان و پدیدآورندگان مواد و رسانه‌های آموزشی  در جمع خبرنگاران با اشاره به استقرار پایه دوازدهم گفت: دیگر کتاب نونگاشت نداریم البته این به معنای رفع نشدن اشکالات کلی نیست.

 

وزیرآموزش و پرورش به  فرایند برنامه ریزی، اعتبار بخشی اشاره کرد و ادامه داد: مولفان در اعتبار بخشی اصلاحات لازم را اعمال می‌کنند، البته اگر معلمان و خانواده‌ها خطایی را مشاهده می‌کنند آن را اطلاع دهند. ایرادات بررسی می‌شود و اگر درست باشد، تغییرات صورت می گیرد.

 

وی درباره حجم بالای کتاب‌های درسی تصریح کرد: گروهی را مسئول کار کرده ایم تا در برخی از کتاب‌های درسی نگاه مولفان بلند است، محتوای سنگینی را در نظر گرفتند که این موارد را تعدیل می‌کنند.

 

اعتراف بطحایی به ناتوانی مقابله با مافیای کنکور

«سیدمحمد بطحایی» در مراسم سیزدهمین همایش تجلیل از مولفان و پدیدآورندگان مواد و رسانه‌های آموزشی گفت: در نظام تعلیم و تربیت یکی از مهمترین ارکان، برنامه درسی است.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال پایه دوازدهم با 200 عنوان کتاب درسی مستقر شده است، گفت: تا 4 سال دیگر کتاب نونگاشت نخواهیم داشت. آنقدر تاثیر کتاب درسی بر فرایند یادگیری زیاد است، ممکن است نیاز به موارد تکمیلی و اصلاحی در سال‌های آینده داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه برنامه درسی به شدت تهدید می‌شود، تصریح کرد: حجم فراوانی از کتاب های به اصطلاح آمادگی آزمون و اسامی مشابه آن، برنامه درسی و کتاب های درسی را در معرض خطر قرار داده است.

کد خبر 732768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha