به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان ، نصرت الله مشیری در جمع خبرنگاران با اعلام این خبرگفت: 83 واحد از این واحدهای پستی در سطح شهرهای استان و ماباقی نیز در مناطق روستایی استان سمنان مشغول خدمت به مردم استان هستند.
مشیری با اشاره به اینکه ماهانه حدود 300 هزار مرسوله به استان سمنان وارد و 700 هزار مرسوله از این استان ارسال می شود گفت: 23 خط خدمات پستی فعال در استان سمنان، با هدف برون سپاری فعالیت های اداره پست، به بخش خصوصی واگذار شد.
وی با اشاره به قابلیت اجرایی طرح استانداردسازی نشانی ها «جی نف» برای این تعداد نشانی، افزود: قابل اعتماد بودن کدپستی 10 رقمی به عنوان تنها کد شناسایی استاندارد اماکن و افراد، مهمترین ضرورت اجرای این طرح است.
مشیری با اشاره به تکمیل طرح جینف در دو شهرستان سمنان و شاهرود افزود: 87 هزار نشانی و کدپستی در قالب سامانه استانداردسازی نشانی ها در شهرستان های سمنان و شاهرود به روزرسانی شده است.
به گفته وی تا پایان امسال دیگر شهرستانهای استان در قالب در این طرح دارای نشانی استاندارد میشوند.
مدیرکل پست استان سمنان خدمت های پست متقابل و پاکت پستی از پیش آماده در تهران و برخی از کلان شهرها را از خدمات جدید پست برای مشتریان اعلام کردوافزود: ست استان سمنان همچنان زیانده است و از این رو ضریب تعادل ما 75 درصد اعلام شده و این بدان معنی است که پست استان باید 75درصد هزینههای خود را از محل ارائه خدمات کسب و مابقی آن را از پست کشور تامین کند.
مشیری با بیان این که طبق قانون تمامی مرسولات دارای یک فرستنده و یک گیرنده باید توسط پست ارسال شود، گفت: پایانه های حمل و نقل، راه آهن و خودپستچی گری ها از چالش های پست در سال های اخیر بود که با پایانه های حمل و نقل و راه آهن به منظور تعامل و همکاری متقابل در این زمینه رایزنی صورت گرفت.
وی افزود: در پایانه های مسافربری و حمل و نقل به خاطر این که رانندگان از حمل مرسولات سود می برند، رایزنی ها با پیشرفت کندی همراه است.
مشیری اظهار کرد: جابجایی مرسولات از طریق پست ایمنترین و ارزانترین راه انتقال مرسولات در کشور است.
وی بر لزوم تلاش برای جذب ترافیک بالقوه موجود در استان تاکید کرد و افزود: اگر بتوانیم که ترافیک پستی موجود را جذب کنیم میتوانیم به درآمد پیشبینی شده برسیم.
نظر شما