به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «سالار قاسمی» در جلسه شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان که امروز (دوشنبه 16 مهر) در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، بیان کرد: در بخش های مختلف استان قزوين هوش و استعداد مشاهده می شود و یکی از استان های سرآمد در حوزه فلسفه، فرهنگ، سیاست و خوشنویسی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: ما در استان آقای قاسم پور و کاتبی 2 دانش آموز برگزیده المپیاد کشوري را داریم و این غنی بودن فرهنگ و تاریخ استان را از گذشته داشتیم و از همین رو کار امروز ما سخت است.
وی اعلام کرد: راه نجات کشور این است اولیا کنار آموزش و پرورش قرار گرفته و همه باید احساس بدهکاری به آموزش و پرورش داشته باشند.
در ادامه حجت الاسلام «علی انصاری» معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: از مشکلات مراکز آموزشی به ویژه سمپاد این است فاصله و شکافی بین نیازهای جامعه و مباحثی که اینها در مدارس آموزش می بینند وجود دارد به طوری که تلاش اینها مطالبات صنعت و بحث های اجتماعی را پوشش نمی دهد و در واقع آموزش ها کاربردی نیست.
وی اعلام کرد: باید این فاصله حذف شود و پيشنهاد برای داشتن معاون پژوهشی برای همین منظور است.
در ادامه «توفیق محمد حسینی» معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین با اشاره به مدارس استعدادهای درخشان قزوین اظهار کرد: قرائت خانه مدارس استعدادهای درخشان فعال است و مشاوران تحصیلی و برنامه ريزيان درسی برای رفع اشکال دانش آموزان حضور دارند.
وی عنوان کرد: کتابخانه از لحاظ داران بودن کتب مرجع همه روزه در اختیار دانش آموزان قرار دارد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین افزود: سال 96- 97 تعداد 49 دانش آموز زیر رتبه هزار در کنکور سراسری داشتیم و 560 نفر از دانش آموزان 2 مدرسه استعدادهای درخشان در المپیادها شرکت داشتند.
وی افزود: به تمامی مدارس استان فراخوان داده شد که 3 هزار و 200 دانش آموز استعدادسنجي شدند و برگزيدگان برای کلاس های آموزشی دعوت شدند.
محمد حسینی یادآور شد: به روز شدن قوانین اداری و مالی مدارس استعدادهای درخشان، افزودن معاون پژوهشی به کادر مدارس استعدادهای درخشان، تأمین منابع مالی جشنواره جوان خوارزمی و ارائه راهکارهایی برای جذب قانونی فارغ التحصيلان از جمله پیشنهادهای ما است که امیدواریم مصوبه هایی در این خصوص داشته باشیم.
نظر شما