به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امروز (16 مهر) در بازدید از آستان مقدس علی بن حمزه (ع) شیراز و در محل امور بین الملل این امامزاده با بیان اینکه این بزرگوار از منزلت و مقام فوق العادهای برخوردار و شهادت ایشان گواهی بر این مسئله است، گفت: مجموعه و بنای این مکان مقدس بیش از یک هزار و یکصد سال قدمت دارد و به همین دلیل، هم یک مجموعه دینی و مذهبی و هم مجموعه ای تاریخی و میراثی بهحساب می آید.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ندیده ام که امامزاده ای در کشور اینگونه برای حضور و ورود گردشگرها و توریست ها برنامه ریزی کرده باشد، اضافه کرد: اگر با حفظ مسائل شرعی و آداب و احترام بقعه، امکان بازدید گردشگران خارجی از این اماکن فراهم شود و این محل ها را بشناسند، اثر خوبی دارد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه این فعالیت ها باید منعکس شود، اظهار داشت: باید با گردشگران صحبت و حرف آن ها شنیده شود و با توجه به علاقه مندی آنها، می توان از این مسئله به خوبی استفاده کرد.
حجت الاسلام محمدی با تاکید بر اینکه در سطح کشور 970 امامزاده تاریخی و میراثی داریم و اگر چنین کاری باب شود امری مهم و اثرگذار است، اضافه کرد: گفتگوهایی که با برخی از شرکت کنندگان خارجی مسابقات بین المللی قرآن داشتم و آنان از اسلام هراسی و ایران هراسی سخن میگفتند که برخیها قبل از سفر مطرح و حتی بعضی ها افراد را از این سفر منع می کردند.
این مقام مسئول با بیان اینکه دغدغه های آنان بعد از آمدن به ایران و دیدن واقعیت ها رفع شده بود، گفت: مواردی هم مشاهده می کنیم که برخی از خارجی ها در بازدید از اماکن مذهبی، عنوان می کنند که چرا چنین جاهایی را به آنها نشان نمی دهیم و یا این که با تعجب می گویند که چرا از خودمان در مقابل اسلام هراسی و ایران هراسی دفاع نمی کنیم و معرفی و نشان دادن چنین اماکنی به گردشگران خارجی، وجهه بین المللی بسیار خوبی در بعد دینی و مذهبی برای جمهوری اسلامی، ملت ایران و کاهش اسلام هراسی دارد.
بر اساس این گزارش در ادامه، سید حسین ذوالانوار، رئیس هیئت امنای حرم مطهر حضرت علی بن حمزه (ع) شیراز هم در این بازدید بابیان بخش هایی از فعالیت های واحد امور بین الملل این آستان، اظهار داشت: روزانه حدود 200 گردشگر خارجی از این بقعه متبرکه بازدید می کنند که می توانند هر کدام مبلغان خوبی برای ارسال پیام انقلاب و اسلام در کشورهای خودشان باشند.
ذوالانوار افزود: در هنگام بازدید گردشگران، افرادی آگاه به علوم دینی و آشنا به زبان های مختلف، از آنان پذیرایی و با آنها گفتگو می کنند و به معرفی اسلام می پردازند.
نظر شما