دانشجویان باید علم آموزی را به عنوان یک تکلیف بدانند

امام جمعه موقت اهواز، ا بیان اینکه دانشجویان باید علم آموزی را به عنوان یک تکلیف بدانند، اظهار داشت: نباید اجازه داد که هیچ عاملی مانع ارتقای علمی دانشجویان شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «آیت الله سیدابوالحسن حسن‌ زاده»، امروز (یکشنبه 15 مهر) در آیین «فصل نو، فصل همدلی» که ویژه دانشجویان نوورود در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، مهمترین شاخص دانشگاه را علم دانست و گفت: دانشجویان باید علم آموزی را به عنوان یک تکلیف بدانند.

 

امام جمعه موقت اهواز، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر رشد علم، افزود: وظیفه عمده توسعه علمی بر عهده دانشجویان و دانشگاهیان است و نباید اجازه داد که هیچ عاملی مانع ارتقای علمی دانشجویان شود.

 

وی با اشاره به گسترش علم و دانش در دنیا، خاطر نشان کرد: با توجه به این گسترش علمی دیگر علامه معنا ندارد چرا که هر چقدر پیشرفت کنیم باز هم راه برای توسعه وجود دارد و اگر غفلت کنیم باز می مانیم.

 

وی با بیان اینکه دوره دانشجویی باید در کنار رشد علمی، دوره تسلط، خودسازی و تهذیب نفس باشد، تصریح کرد: دانشجو باید فعال و پویا بوده و در مسائل علمی، اخلاقی، اجتماعی و سیاسی مشارکت کند و دانشگاه نیز باید محل تضارب آرا باشد.

 

آیت الله حسن زاده، با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بر آزاداندیشی در دانشگاه ها تاکید دارند، عنوان کرد: وقتی یک دانشجو، فعال، علمی و اخلاقی باشد، خواه یا ناخواه دانشگاه و به تبع آن جامعه را تحت تأثیر قرار می ‌دهد.

 

دکتر محمد بدوی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، هم پژوهشگر بودن را یکی از ویژگی های انسان دانست و اظهار کرد: باید از تمام شرایط و امکانات موجود در جهت رسیدن به اهداف خود که همانا پیشرفت علم و دانش است، استفاده کنیم.

 

وی آموزش و پژوهش را دو روی سکه دانست که لازمه هم بوده و بدون هم معتبر نیستند و اضافه کرد: برای پیشرفت علمی ضمن اینکه از آموزش بهره ‌مند می ‌شوید، باید به فرایند تولید علم و پژوهش توجه کنید.

 

همچنین دکتر حاتم بوستانی، معاون توسعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، این دانشگاه را یکی از قدیمی ‌ترین دانشگاه‌ های کشور و جهان و مرکز علم پزشکی در دنیا دانست و بیان کرد: امسال حدود 800 نفر در دانشگاه پذیرفته شدند.

 

کد خبر 732254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha