بروکراسی اداری و مسئله اقتصادی ۲ مشکل اساسی کشور است

امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه در این ۲ موردی که ما خودمان می دانیم ضعف داریم، گفت: یکی درنظام اداری که بوروکراتیک است و بحث مسائل اقتصادی باید بیشتر کار کنیم و باید به دنبال راهکار باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر آیت الله لطف الله دژکام، نماینده ولی فقیه در فارس امروز (15 مهر) در جمع فرماندهان، کارکنان و پاسداران پادگان نیروی دریایی سپاه «بعثت»، با اشاره به اینکه باید 40 سال زندگی انقلاب را بررسی کنیم و ببینیم چه اتفاقاتی رخ داده و افق به کجا هست، گفت: تبلیغات رسانه ای  بیگانه که بسیار قوی هستند می خواهند به گونه ای القا کنند که شما در این 40 سال کاری نکرده اید.

 

وی با اشاره به اینکه این نگاه منفی از جانب دشمن طبیعی است و آنها هیچ گاه اقرار به موفقیت ما نخواهند کرد، اضافه کرد: اگر خود ما بررسی و منصفانه داوری کنیم، چون گاهی انقلاب خود را دوست داریم و در داوری و تعریف های مان غلو می کنیم، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و بعد می توانیم تحلیل کنیم که اگر تا اینجا این کارها را کردیم در ادامه راه باید چه کار کنیم؟

 

دکتر دژکام با اشاره به اینکه در خصوص ماهیت انقلاب اسلامی من از فرزندان عزیز سرباز و جوان تر ها خواهش می کنم بیشتر توجه کنند، آنهایی که سال های جنگ را درک کردند می دانند چه زحمت هایی کشیده شده است، اظهارداشت: ممکن است نسل بعدی این زحمت ها را به یاد نداشته باشد و نوع توقع و تصور که تغییر کند داوری ها هم تغییر می کند.

 

امام جمعه شیراز با یادآوری این مطلب که در دنیا انقلاب های گوناگونی رخ داده است و باید بدانیم که ما از انقلاب به دنبال چه بودیم، یادآور شد: جامع ترین شکل انقلاب که می تواند رخ دهد انقلاب سیاسی - اجتماعی است که شامل همه ابعاد اقتصادی و غیره می شود، دسته بندی جامعه شناسان در مورد انقلاب ایران این است که از انقلاب های سیاسی - اجتماعی است یعنی تحول سیاسی اجتماعی اقتصادی باید رخ می داده است.

 

وی با یادآوری این مطلب که در سال 57 این ادعا را داشتیم و فقط به دنبال تغییر رژیم نبودیم بلکه تغییر سیاسی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هدف ما بوده است، اضافه کرد: انقلاب اسلامی طبیعتش این است که در ایران محدود نمی ماند و این تغییر دارد به سمتی می رود که جهان متحول شود و این تغییر عظیم می خواهد سرنوشت دنیا را عوض کند و این یک شعار نیست بلکه ماهیت انقلاب اسلامی ایران است.

 

آیت الله دژکام با یادآوری این مطلب که قبل از رنسانس اروپا، کشورهای اسلامی در اوج قدرت بودند و طرف مقابل در ضعف کامل بود، اظهارداشت: بعد از رنسانس اروپایی ها به دنبال این بودند که به مسلمانان ضربه بزنند به گونه ای که از زمین بلند نشوند و 300 سال است که کاری کردند تا مسلمانان عقب افتاده و با هم درگیر شوند و خود اروپایی ها جلو روند، این مسئله به ایران محدود نمی شود و همه جهان اسلام را در بر می گیرد و امروزه کشور اسلامی که از کشورهای پیشرفته در علم و فناوری باشد نداریم.

 

به گفته امام جمعه شیراز، امروز زمان بیداری و آگاهی ملت های مسلمان فرا رسیده است و شعار «استقلال و آزادی» برای اولین بار در ایران سر داده شده است اما همه مسلمانان امروز همین شعارشان است یمن، لبنان، فلسطین و بحرین فریادشان همین است و بقیه هم که ساکت هستند این آرزو را در دل می پرورانند.

 

وی با اشاره به اینکه عقب ماندگی را کسی دوست ندارد و ملت های مسلمان به دنبال این هستند که این عقب ماندگی اجباری را جبران کنند و این انقلاب برای جبران عقب ماندگی است، افزود: تغییر رژیم آغاز حرکت و جبران عقب ماندگی 300 ساله است.

 

آیت الله دژکام با اشاره به اینکه جوان های ما امروز هر چند گله دارند اما حرف، علایق و نگاهشان دینی است و تا آخر پای آرمان های دینی و انقلابی خود می ایستند، اضافه کرد: جوان نسل جدید پس از انقلاب هم از نظر پیمایش های علمی و هم از نظر مشاهده های شخصی خود من به عنوان یک معلم نسبت به قبلی ها رشد کرده اند و نسبت به همان هایی که در جنگ ایستاده اند اگر بهتر نباشند کمتر نیستند.

 

وی تاکید کرد: این را به عنوان یک باور بپذیریم که اگر تحول انقلاب اسلامی ایران فرهنگی بوده ما در راستای تحول فرهنگی کار کردیم.امروز 800 جوان شیرازی با اصرار به دنبال این هستند که بروند در میدان و مدافع حرم حضرت زینب (س) باشند و این یعنی کار شده است و اگر به هیچ هدفی نرسیم اما نسل جدیدی که پایبند به انقلاب و آرمان ها باشد تربیت کرده باشیم کافی است.

 

امام جمعه شیراز اظهارداشت: در بحث تحولات اجتماعی ملت از بروکراسی حاکم بر اداره ها ناراضی هستند و تغییراتی باید رخ دهد تا مردم احساس کنند، اداره ها به آنها خدمت می کنند و مورد بعدی بحث مسائل اقتصادی است که این 2 مورد باید حل شود.

 

وی با اشاره به اینکه در این 2 موردی که ما خودمان می دانیم ضعف داریم، افزود: یکی درنظام اداری که بوروکراتیک است و کاغذ بازی می شود و مردم در کارهایی که راحت می توان آن را حل کرد، گیر می افتند و بحث مسائل اقتصادی باید بیشتر کار کنیم و به دنبال راهکار باشیم.

 

کد خبر 732179

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha