به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ بهمن مرادنیا در جلسه شورای هماهنگی بانکهای استان با اشاره به اینکه منابع بانک های خصوصی متعلق به استان است، خاطرنشان کرد: نباید منابعی که در استان جذب می شود در جای دیگری مصرف شود.
وی همراهی، همفکری و همصدایی بانک ها را لازمه ایجاد تغییر در وضعیت اقتصادی استان دانست و اظهار داشت: چشم امید مردم در بحث توسعه کردستان به بانک هاست که امیدواریم این هماهنگی و همراهی بیش از پیش باشد.
مرادنیا از مدیران بانک ها خواست فرماندهان اقتصادی استان باشند و ادامه داد: همه ما شرایط اشتغال و درآمد سرانه استان را درک می کنیم بنابراین رتبه استان در کشور، باید غیرت ما را به جوش بیاورد.
استاندار در ادامه به طرح های مصوب و در دست اقدام استان اشاره کرد و افزود: این طرح ها برای آینده استان نویدبخش است اما وضعیت امروز جوانان را باید دریابیم و باید ابزار کار را برای آنها فراهم کنیم تا بتوانند روی پای خود بایستند.
وی همچنین یادآور شد: در شرایط فعلی تولیدکنندگان در مضیقه هستند و باید آنها را درک کنیم.
مرادنیا از اعضای شورای هماهنگی بانک های استان خواست با حساسیت و دلسوزی بیشتری تلاش کنند و اضافه کرد: عملکرد بانک ها نسبت به سال قبل رشد داشته اما برای ایجاد تغییر در توسعه استان باید رشد چشمگیری داشته باشیم.
بانکها شتاب دهنده سرمایهگذاری و انگیزه بخش کارآفرینان هستند
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان، نیز در این جلسه گفت: بانک می توانند به سرمایه گذاری ها در کردستان شتاب دهند و در کارآفرینان جرات و انگیزه ببخشند.
حسین فیروزی، بانک ها را یکی از ارکان اصلی رشد اقتصادی در کشور عنوان و یادآوری کرد: مردم کردستان برای ایجاد اشتغال که اغلب اشتغال های خرد و کوچک هستند به منابع مالی بانک ها نیاز دارند.
وی افزود: بهبود و رونق فضای کسب و کار و همچنین فراهم شدن زمینه سرمایه گذاری را نیازمند حمایت بانک ها دانست و اذعان داشت: بانک های کردستان می توانند به حل مساله مهم و اساسی بیکاری در استان کمک کنند.
وی تاکید کرد: باید فرایندها، ساختار و سیستم، و روش ها و رویه ها تغییر یابد تا بتوانیم شتاب بیشتری به توسعه استان بدهیم و جمع های هم اندیشی استان ما را به این نتیجه رساند که تغییرات روبنایی اگرچه برای توسعه استان لازم است اما کافی نیست و به تغییرات زیربنایی نیاز داریم.
معاون استاندار افزود: علیرغم ایجاد تغییرات روبنایی در استان، ما همچنان در حاشیه توسعه هستیم بنابراین باید الگوهای ذهنی خود را تغییر دهیم.
فیروزی در ادامه خاطر نشان کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی و در شرایطی که در جنگ اقتصادی هستیم، این نامگذاری و این شرایط جدیدمسوولیت شما را سنگین تر می کند.
وی اذعان داشت: طی ۳۰ سال آینده اگر هرسال نسبت مصارف به منابع بانک ها ۴۰۰ درصد باشد می توانیم انیدوار باشیم که اقتصاد ما توسعه پیدا کند و از وضعیت معیشتی خارج شویم.
فیروزی همچنین گفت: کردستان به ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری طی بازه زمانی ۳ ساله نیاز دارد تا از لحاظ اشتغال، سرمایه و درآمد سرانه به میانگین کشوری برسد و بانک ها در تامین این ۴۰ هزار میلیارد تومان نقش بسزایی دارند.
نظر شما