روابط عمومی ها از بیان حقایق اجتناب نکنند

استاد ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی ترس را مانع توسعه کار روابط عمومی دانست وگفت: هنگامی روابط عمومی از بیان حقایق اجتناب کرده و صحبت‌های اصلی را درجایی عنوان نکند قطعاً مسائل اصلی و مهم پنهان‌شده و نمی‌تواند اهداف موردنظر را محقق کند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان، سید محمد ترابی در نخستین نشست استانی انجمن روابط عمومی ایران در استان سمنان و گرامی داشت پدر روابط عمومی، استاد مرحوم مطهری نژاد، با اشاره به اینکه امروزه به عنوان اصلی ترین حلقه ارتباط بین مدیران و کارکنان و مردم مطرح هستند اظهار داشت: مدیران هرگز از به کارگیری مدیران روابط عمومی متخصص، توانمند، ماهر و خلاق به اخلاق پسندیده حرفه ای و هنرمند در برقراری ارتباط و تعامل با مردم و مخاطبان غافل نمی شوند.

 

وی  برضرورت فرهنگ‌سازی برای درک نقش و جایگاه روابط عمومی‌ها تاکید کرد و گفت: یکی از مشکلات این قشر همچنان جدی گرفته نشدن از سوی مردم و مسئولان است.

 

سانسوردر روابط عمومی مانعی برای تحقق اهداف است

ترابی بابیان اینکه تا کنون تنها از اسم روابط عمومی بهره برده‌ایم، ابراز داشت: تا زمانی که اصول خود را بر پایه نفع شخصی بنا کنیم و آن را بر نفع ملی ترجیح دهیم امکان پیشرفت در آن جامعه نخواهد بود.

 

این استاد دانشگاه تصریح کرد: روابط عمومی ها باید با نیازسنجی، توجه به افکار عمومی و آینده نگری، توجه به نیاز مخاطبان، اطلاع رسانی دقیق و به موقع از پاسخگویی کلیشه ای و کلی پرهیز کرده و همواره بصورت جامعه و کامل به مخاطبان پاسخگو باشند.

 

وی بابیان اینکه تا زمانی سانسور در جامعه وجود داشته باشد مانعی برای تحقق اهداف است، اضافه کرد: بحران اقتصادی موجود از استبداد اقتصادی ناشی می‌شود لذا زمانی اختلاس‌گران بزرگ محاکمه نمی‌شوند و سانسور در آن وجود دارد قطعاً به پیشرفت نخواهیم رسید.

 

استاد ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه تصریح کرد: در پاسخ به این پرسش که چرا مردم تا تب گرانی ایجاد می‌شود فوراً برای خرید آن کالا هجوم می‌برند باید گفت  متأسفانه روابط عمومی مشخصی در این رابطه وجود ندارد که به مردم گوشزد کند در این شرایط از خرید انبوه دوری کنند.

 

وی بابیان اینکه سازمان‌های مردم‌نهاد پیرامون نقش روابط عمومی‌ها باید تشکیل شود، افزود: باید بافرهنگ سازی بستر اجتماعی لازم را برای مردم ایجاد کنیم تا آن‌ها نیز همانند سایر کشورها از فن‌های روز برای مدیریت بهتر جامعه استفاده کنند.

 

ترابی اذعان داشت: روابط عمومی ها با داشتن ساختار مناسب، ساز و کار اجرایی، قوانین و مقررات، استقلال عمل سازمانی، اهمیت دادن به جایگاه این حرفه و... می توانند یک نظام پاسخگویی مناسب و مطلوب را در سازمان ها و دستگاه های مربوطه ایجاد و نهادینه کنند.

 

به گفته استاد ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی اگر شفافیت در کارروابط عمومی الگو باشد ، هرگز شاهد بروز و ظهور فساد نخواهیم بود.

 

کد خبر 731149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha