گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد مهدی مروج الشریعه شب گذشته (7 مهر) در بیستمین کارگروه تخصصی اشتغال و کمیسیون هماهنگی بانک های استان اظهار کرد: شورای عالی هماهنگی اقتصادی اختصاص یک میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای حفظ و توسعه اشتغال در سال 97 را مصوب کرده است که باید برای جذب سهمیه قابل قبول برای خراسان جنوبی از محل این منابع تلاش و پیگیریهای لازم انجام شود.
وی توجیه مسئولان ملی برای پرداخت اعتبار به استان را بسیار مهم و بااهمیت دانست و افزود: با اطلاع رسانی و پیگیریهای انجام شده بانک ملی قبول کرد 120 میلیارد تومان اعتبار بدون تشکیل کنسرسیوم بانکی از محل اعتبارات ماده 56 به پروژه دوباندهسازی محور بیرجند- قاین اختصاص دهد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: براساس مکانیزیم این تسهیلات (ماده 56) باید پروژه دوبانده سازی محور بیرجند- قاین طی مدت 18 ماه به اتمام برسد و امیدواریم اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی هر چه سریع تر مدارک مورد نیاز مجریان (پیمانکاران) این پروژه را تهیه کند.
مروج الشریعه با تاکید بر اینکه برای پروژه راه آهن خراسان جنوبی پیگیر بهرهمندی از مکانیزم ماده 56 هستیم، ادامه داد: باید مدیران استانی پیگیریهای لازم را بدون تقیه از مرکز داشته باشند چرا که تقیه در این زمینه حرام است.
وی با تاکید بر اینکه اگر طرح های ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری خراسان جنوبی اندیشمندانه تر و با کارشناسی بهتری انتخاب میشد میتوانستیم در کوتاه ترین زمان تسهیلات را جذب کنیم، تصریح کرد: اکنون اگر در زمینه طرح های ملی اشتغال استان نگرانی وجود دارد به خاطر این است که تسهیلات طرحهای بزرگ تنها سهمیه شناوری است که در صورت جذب نشدن در اختیار سایر استانها قرار میگیرد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شهرستان زیرکوه، درمیان و قاین در جذب تسهیلات اشتغال ضعیف بودند، عنوان کرد: اگر تمام شهرستانها آشنایی بیشتری با طرحهای ملی داشتند امروز خراسان جنوبی در پرداخت تسهیلات رتبه یک کشور را کسب میکرد.
مروج الشریعه بیان کرد: اگر برای جذب 59 میلیارد تومان تسهیلات طرحهای ملی اشتغال استان تلاش نشود در سهمیه شناور ممکن است تجدیدنظر شده و این تسهیلات به استانهای دیگر اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه خروج مواد اولیه و خام معدنی از استان هنر نیست، افزود: برای خراسان جنوبی که بالاترین مزیت آن معدن است این روش مدیریتی و امتیاز خوبی نیست لذا باید برای استقرار واحدهای فرآوری معدنی در استان با کمک و حمایت سرمایهگذاران تلاش شود.
نظر شما