افزایش مجتمع های فرهنگی استان همدان به 28 مجتمع

استاندار همدان به افزایش مجتمع های فرهنگی اینن استان اشاره کرد و گفت: تعداد مجتمع های فرهنگی استان از 12 مجتمع در سال 84 به 28 مجتمع در سال 89 افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، کرم رضا پیریایی، استاندار همدان، صبح امروز (15 مهر) در مراسم دیدار رئیس جمهور با مدیران استان همدان در سالن شهدای استانداری همدان گفت: مردم استان همدان همواره در تمامی عرصه ها بویژه دفاع مقدس حضور پرشور داشته اند.


وی با اشاره به عملکرد مسئولین استان با عمل به مصوبات 3 سفر گذشته رئیس جمهور به استان در 15 شاخص افزود: طی این 3 سفر، 645 مصوبه مشتمل بر 3 هزار و 801 پروژه به تصویب رسید که 379 پروژه معادل 59 درصد مصوبات محقق شده است.


وی با اشاره به اینکه 192 مصوبه معادل 30 درصد کل مصوبات در حال اجرا است، تصریح کرد: برای پروژه های تصویب شده، بیش از 20 هزار میلیارد ریال تا کنون هزینه شده است.


استاندار همدان گفت: 265 پروژه با اعتباری بالغ بر یک هزار و 350 میلیارد ریال درحوزه فرهنگ و هنر طی 3 سفر گذشته به استان تصویب شده است.


پیریایی با بیان اینکه تعداد مجتمع های فرهنگی استان از 12 مجتمع در سال 84 به 28 مجتمع در سال 89 ارتقا یافته است، افزود: تیراژ مطبوعات استان از 52 هزار در سال 84 به 192 هزار رد سال 89 رسیده است.


وی افزایش سرانه کتابخانه ها در سال 84 را یک متر مربع و در سال 89 به 2 متر مربع اعلام و تصریح کرد: تکمیل و بهره برداری باغ موزه دفاع مقدس، یکی از کارهای ارزشمند فرهنگی در سطح استان است.


وی با اشاره به تصویب 99 پروژه با اعبار 550 میلیارد ریال در حوزه دانشگاه های استان طی 3 سفر گذشته اظهار داشت: تعداد دانشجویان استان از 44 هزار نفر در سال 84 به بیش از 83 هزار نفر در سال 89 ارتق یافته است.


استاندار همدان گفت: آموزش عالی استان همدان طی سالیان اخیر رشد قابل توجهی داشته اند که طی سالیان اخیر دانشگاه های صنعتی همدان، علمی و کاربردی وس ید جمال الدین اسدآبادی و 6 دانشگاه اقماری در استان تشکیل شده اند.


پیریایی، تعداد سهام عدالت واگذار شده را یک میلیون و 620 هزار عنوان و افزود: 477 هزار نفر سهام عدالت با مبلغی بالغ بر 350 میلیارد ریال را دریافت نموده اند.


وی با اشاره به تصویب 189 پروژه با مبلغ 620 میلیارد ریال در بخش آموزش و پرورش استان طی 3 سفر گذشته تصریح کرد: ساخته شدن بیش از یک هزار و 520 کلاس درس و سالن های ورزشی دانش آموزی از جمله این پروژه ها هستند.


وی با بیان اینکه 56 هزار واحد مسکونی روستایی در سطح این استان به بهره برداری رسیده است، اظهار داشت: تعداد مساکن روستایی نوسازی شده در سال 84 تنها در سطح 45 روستای استان انجام شده بود که این تعداد در سال 89 به 370 روستا ارتقا یافت.

 

استاندار همدان در مورد مصوبات ریاست جنهوری در حوزه فرهنگ وهنر گفت: در این حوزه 135 میلیارد تومان برای اجرای 57 مصوبه در قالب 260 پروژه تخصیص داده که از جمله این مصوبات می توان به مجتمع های فرهنگی و هنری اشاره کرد که تعداد آنها به 28 سالن در سال 89 و با دو برابر افزایش رسیده است.


وی همچنین از افرایش تیراژ مطبوعات از 52 به 192 هزار تیراژ خبر داد و گفت: همچنین تعداد صندلی های مکان های فرهنگی استان از چهار هزار و 346 صندلی در سال 84 به شش هزار و 341 صندلی در سال 89 رسید.


پیریایی تامین و بهره برداری از فاز اول باغ موزه دفاع مقدس را به عنوان یکی دیگر از ارزشمندترین مجموعه های فرهنگی استان بیان کرد.


وی گفت: در حوزه دانشگاه نیز با هزینه 55 میلیارد تومان 33 مصوبه و 99 پروژه در آموزش عالی استان انجام شد که این مهم باعث انجام اقدامات و چشمگیر در این حوزه استان شده است.


وی ایجاد سه دانشگاه صنعتی همدان، ارتقای دانشکده ملایر به دانشگاه، ‌ایجاد شش دانشکاه اقماری، دانشکده فنی کبودراهنگ، تویسرکان و رزن، دانشگاه علوم قضایی، دانشکده مهندسی اسدآباد را از دیگر اقدامات حوزه دانشگاه استان بیان کرد و گفت: اکنون تعداد دانشجویان استان از 44 هز ار نفر در سال 84 به 83 هزار نفر در سال 89 با دو برابر رشد رسیده است.


وی به قانون هدفمند کردن یارانه ها نیز اشاره کرد و گفت: از ابندای سال جاری تاکنون یک میلیون و 785 هزار نفر از مردم از یارانه بهره مند شده اند.
وی در خصوص میزان درآمد مالیاتی استان در سال 84 نیز اشاره کرد و گفت: این میزان معادل 40 میلیارد تومان بود و در سال 89 به 130 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.
 

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان همدان گفت: همدان، کانون جاذبه های گردشگری ایران است که از این موضوع به عنوان صنعت سفید در دنیا نام برده می شود.


محمد شمس با بیان اینکه تحول در گردشگری موجب توسعه هرچه بیشتر هر منطقه ای می شود، افزود: این تحول جزو پدیده های علمی، فرهنگی و اقتصادی است.


وی با اشاره به انتخاب 11 روستای این استان به عنوان مناطق گردشگری روستایی تصریح کرد: برای جذب گردشگران به این مناطق نیازمند سرمایه گذاری های بیشتری هستیم.


وی، جاذبه های فرهنگی، تاریخی و مذهبی این استان را بی نظیر دانست و اظهار داشت: گردشگری، یک رابط برای انتقال فرهنگ ناب اسلامی به دیگر فرهنگ های جهان است.


رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان گفت: صنعت گردشگری با درآمدی بالغ بر یک هزار و 150 میلیارد ریال به عنوان نخستین صنعت درآمدزا در جهان مطرح است.


شمس، خواستار کمک دولت به گسترش صنایع دستی، ایجاد فضای مناسب برای مطالعه همه جانبه مناطق گردشگری استان و ایجاد منابع درآمدی به روستاها و شهرهای گردشپذیر شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 72873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha