تامین ایمنی دانش‌آموزان کم‌توان توسط شهرداری تهران

لایحه تامین ایمنی دانش‌آموزان کم‌توان جسمی و حرکتی در زمان سوار و پیاده شدن به سرویس مدارس توسط شهرداری تهران تصویب شد.

 

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، لایحه شهرداری تهران در خصوص تعیین نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران در سال تحصیلی 97-98 در دستور کار هشتاد و هفتمین جلسه شورا قرار گرفت.

 

سخنگوی شورای شهر تهران پیشنهاد داد شهرداری تهران، سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی و شرکت اتوبوسرانی تهران ایمنی دانش آموزان کم توان جسمی و حرکتی را هنگام سوار و پیاده شدن به سرویس های مدرسه تامین کنند.

 

در این جلسه، قنادان، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی با این پیشنهاد علی اعطا مخالفت کرد و گفت: ما از نظر شفافیت در اجرا مخالف این پیشنهاد هستیم و با محتوای این پیشنهاد مشکلی نداریم.

 

قنادان با بیان اینکه 1200 خودروی سرویس مدرسه ویژه معلولان داریم، خاطرنشان کرد: 90 دستگاه در حوزه اتوبوسرانی به ارایه خدمات به معلولان اختصاص یافته است و خودروهای دیگر که خصوصی هستند حداکثر کاری که در مورد آنها می توانیم انجام دهیم این است که آموزش های لازم را به رانندگان این خودروها ارایه دهیم.

 

در ادامه، احمد مسجدجامعی، در مخالفت با این پیشنهاد گفت: با کمک و امدادرسانی به افراد کم توان موافق هستیم و وظیفه قطعی ماست اما باید در شکل اجرای آن بیشتر فکر کنیم.

 

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه تجهیز برای جابجایی دانش آموزان از لحاظ کمی دشوار است، خاطرنشان کرد: اگر دسترسی آسان و ارزان ارایه خدمات به دانش آموزان کم توان را فراهم کنیم می تواند در کمک به آنها موثر باشد.

 

مسجدجامعی یادآور شد: طبق تبصره 2 شهرداری تهران مکلف است تا مازاد درآمد از این ردیف را در ردیف های دیگر بگنجاند که می تواند در این ردیف برای دانش آموزان کم توان جسمی هزینه کند.

 

در ادامه، محمد علیخانی، رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا پیشنهاد حذف ماده 4 و تبصره های آن را داد.

 

وی گفت: نظارت وظیفه ذاتی سازمان تاکسیرانی است بنابراین نباید بابت ایفای وظیفه نظارتی خود هزینه ای دریافت کند

 

علیخانی افزود: در ماده 4 آمده سازمان تاکسیرانی موظف است پس از بررسی صلاحیت صدور پروانه شخصی ارایه خدمات شخصی سرویس از تمام شرکت های مجری این خدمات به میزان دو درصد از قراردادهای ثبت شده آنها با مدارس هزینه دریافت کند و در تبصره یک آن نیز آمده که بابت ثبت اطلاعات شرکت ها 150 هزار ریال توسط دفاتر هماهنگی امور اداری تاکسیرانی با صدور رسید مکانیزه دریافت کند.

 

وی خاطرنشان کرد: دریافت هزینه های جداگانه به منزله آن است که سازمان تاکسیرانی برای انجام وظیفه ذاتی خود یعنی نظارت هزینه دریافت می کند.

 

میرلوحی به عنوان مخالف پیشنهاد گفت: باید به این موضوع توجه داشته باشیم که تراکم فروشی دیگر به عنوان منبع درآمد شهری مطرح نیست و این در حالی است که 52 هزار میلیارد بدهی داریم که بخشی از آنها مربوط به پروژه های ناتمام و بخشی هم به مطالبه پیمانکاران مربوط می شود.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: باید کمک کنیم مسیر خصوصی سازی در سازمان هایی نظیر اتوبوسرانی و تاکسیرانی ایجاد شود و اگر تاکسیرانی بخواهد خدمات رسانی را بدون دریافت هزینه به صورت جداگانه انجام دهد باید ردیف بودجه جداگانه برای آن پیشنهاد کنیم یا اینکه هزینه ای به سازمان بابت این خدمات پرداخت کنیم.
 

در ادامه، محسن پورسیدآقایی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: ما در شهرداری خادم و مجری مصوبات شورا هستیم و هیچ اصراری نداریم که از مردم پول بگیریم اما باید به این موضوع توجه داشته باشیم که امکان پرداخت در شهرداری را نداریم.

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: اگر دو درصد عوارض را حذف کنیم قطع به یقین شهرداری نمی تواند چنین پولی را تامین کند.

 

وی با بیان اینکه قرار بود 10 میلیارد تومان برای توسعه مترو تزریق شود، گفت: این مبلغ تامین نشده است در حالی که توسعه مترو یکی از اولویت های اصلی شهر تهران است.

 

 

کد خبر 728560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha