به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، سیدمحمد احمدی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری گیلان امروز (۲۵ شهریور) در سومین جلسه توانمندسازی مددجویان کمیته امداد و کارگروه اقتصادی استان با بیان اینکه دغدعه اشتغال به عنوان یک اصل در ارکان نظام پذیرفته شده است گفت: باید از همه ظرفیتهای خود در راستای ایجاد اشتغال در استان بهره گیریم.
وی خواستار حمایت بیشتر بانکها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی شد و اظهار کرد: بانکها همواره در خصوص پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد بیش از ۹۰ درصد پرداخت اعتبار دارند.
احمدی توانمندسازی را از اصلیترین بحثهای روز دنیا دانست و افزود: سازمانهای حمایتی ضمن حمایت از اقشار محروم و نیازمند، توانمندسازی را نیز در دستور کار دارند.
وی با اشاره به تشکیل ۴۸ کارگروه در حوزههای مختلف استان با دستور سالاری، استاندار گیلان تصریح کرد: ۱۹ کارگروه به طور مستقیم با مباحث اشتغال مرتبط است.
احمدی با بیان اینکه سیاست دولت در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، پول پاشی نیست اذعان کرد: نظارت دقیق و اصلاحی نه قهرآمیز بر پرداخت این تسهیلات وجود دارد تا موجب انحراف مسیر نشود.
وی با تصریح اینکه بیکاری و عدم اشتغال، آسیبهای بسیاری برای جامعه دارد تاکید کرد: باید از همه ظرفیتهای استان جهت اشتغالزایی بهره گیریم.
*معرفی ۱۲۴۰ طرح اشتغالزایی حوزه صنایع دستی به بانکها
رضا علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان در این نشست با بیان اینکه یک هزار و ۲۴۰ طرح اشتغالزایی از سوی این سازمان به بانکهای عامل معرفی شد افزود: این تعداد طرح با هفت میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان موجب ایجاد یک هزار و ۵۰۰ شغل شد.
وی ادامه داد: بیشتر طرح های ارائه شده معطوف به حوزه صنایع دستی استان است.
علیزاده با اشاره به حوزه اشتغال روستایی از ارائه یک هزار و ۸۲۷ طرح خبر داد و افزود: این تعداد طرح دارای ۳۸ میلیارد تومان اعتبار هستند که تسهیلات ۶۴۰ طرح در نیمه نخست سال پرداخت شد.
* کاهش تسهیلات اشتغالزایی بهزیستی گیلان
محمدرضا پارسی، مدیرکل بهزیستی گیلان نیز در این نشست از کاهش تسهیلات اشتغال این سازمان طی سال جاری خبر داد و افزود: تسهیلات اشتغالزایی بهزیستی گیلان در سال جاری ۱۷۷ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه سال گذشته برای یک هزار و ۵۰۰ نفر شغل ایجاد شد ادامه داد: امسال تخصیص اعتبارات مرحله اول خوب بوده و ۵۰ درصد اعتبارات تحقق یافت.
پارسی اذعان کرد: ایجاد اشتغال در بهزیستی با محدودیتهایی همراه است زیرا ۸۰ درصد جمعیت تحت پوشش این سازمان در حوزه توانبخشی هستند.
* تشکیل یک هزار و ۳۰۰ پرونده تسهیلات اشتغالزایی برای مددجویان گیلانی
فرهاد دلق پوش، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز جذب و اشتغال افراد جویای کار تحت پوشش کمیته امداد را اولویت دانست و افزود: این افراد باید مهارتهای لازم را در حوزه اشتغال صنعتی کسب کنند.
وی با بیان اینکه یک هزار و ۳۰۰ پرونده تسهیلات اشتغالزایی برای مددجویان گیلانی در حوزه صنعت تشکیل شده است اذعان کرد: این تعداد طرح با ۳۹۵ میلیارد ریال اعتبار موجب اشتغالزایی ۵۳۶ نفر شده است.
دلق پوش از اولویت حمایت از واحدهای صنعتی مجاور روستاها جهت رفع محرومیت روستا خبر داد و اذعان کرد: باید انسجامی در ارایه آموزشهای مهارتی وجود داشته تا همپوشانی از بین رود.
رحیم عطایی پور، مدیرکل فنی و حرفهایی گیلان نیز در این نشست خواستار ارائه آموزشهای مهارتی و کارآفرینی به مددجویان شد و بیان کرد: یک هزار و ۴۰۰ نفر زا مددجویان کمیته امداد گیلان تحت آموزشهای لازم قرار گرفتند.
نظر شما