به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سالار قاسمی امروز (18 شهریور) در آیین اختتامیه فعالیت های تابستانی واحدهای آموزشی و پرورشی سراسر کشور که در سالن اجتماعات کوثر برگزار شد، بیان کرد: غنی سازی اوقات فراغت باید به دلایل متعددی مورد توجه قرار گیرد زیرا اوقات فراغت از اهميت دوچنداني برخوردار است.
وی ادامه داد: مولفه هايي باعث شده به اوقات فراغت توجه کنیم و امروز اگر پارادایم نظام آموزشی ما، آسیب های اجتماعی، فاصله بین گفتمان خانواده ها و جوانان و نوجوانان، ضعف فرهنگ بومی و کار فرهنگی در جامعه را کنار هم گذاریم به اهميت اوقات فراغت می رسیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: کار آموزش و پرورش آموختن هنر زندگی کردن است و این امر از لابه لاي کتاب های درسی کمتر خارج می شود و باید این موضوع را در فعاليت هاي غيردرسي دنبال کنیم و اگر قرار است تربیت درست و همه جانبه داشته باشیم اینها را نمی شود تنها در کلاس درس یافت و باید غنی سازی اوقات فراغت داشت.
وی اعلام کرد: همه ارکان حاکمیتی و همه کسانی که دغدغه فرهنگی دارند باید توجه داشته باشند که مهمترین عامل در پیشگیری از آسیب های اجتماعی غنی سازی اوقات فراغت است و امروز مهارت های زندگی را باید در این فرصت ها آموزش داد.
قاسمي تأکید کرد: متأسفانه پارادایم نظام آموزشی ما حافظه محور است بنابراین هرچه دستگاه ها به بحث اوقات فراغت بپردازند کمک به هم افزايي در حوزه فرهنگی و اجتماعی داشتند.
وی اظهار کرد: باید توجه داشت امروزه غنی سازی برای طول سال تحصیلی است و فقط مربوط به تابستان نیست و شعار امسال سال تحصیلی ما هم با این رویکرد است و تحول بنیادی، تحول مدیریتی و نشاط تربیتی را مورد توجه داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوين در ادامه با اشاره به برگزاری کنگره شهدای قزوین گفت: قبل از برگزاری کنگره 3 هزار شهید استان، کنگره شهدای دانش آموزی و شهدای فرهنگی را برگزار می کنیم و 256 شهید دانش آموز و 58 شهید فرهنگی در استان قزوین داریم.
وی خاطر نشان کرد: نسل جوان و نوجوان بداند بزرگترین مدرسه ای که در آن زندگی می کنیم فرهنگ شهید و شهادت است و مکتب حسینی و مکتب علوی چنین شهدایی را تربیت کرده و این مدارس ما بوده شهدای هسته ای را تربیت کردند
در ادامه نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نکته مهمی که در غنی سازی اوقات فراغت وجود دارد شکوفایی استعدادها است و دانش آموزان می توانند با حضور در اين کلاس ها مسیر زندگی شان را تغییر دهند.
سید حمیده زرابادي اعلام کرد: اگر این مسیر از کودکی رشد یابد، در انتخاب شغل در آینده و اینکه از چه راه هایی می توان خلق ثروت کنید، اثرگذار است بنابراين اگر آموزش ها سمت و سوی درستی داشته باشد می تواند آینده روشنی را برای دانش آموزان رقم بزند و آنها فرد مفیدتری در آینده برای جامعه باشند.
وی یادآور شد: امیدوارم نگاه ویژه به مدارس دولتی و مدارس روستایی را داشته باشیم و باید نگاه ها برای آموزش های اوقات فراغت به سمت مدارس در مناطق روستایی و محروم بیشتر تمرکز یابد.
نظر شما