به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر عباس پرداختی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان، صبح امروز(12شهریور) در نشست خبری در سه بخش پژوهشی، فناوری و نوآوری مطالبی بیان کرد و گفت: در بخش هیئت علمی 44 استاد 88 دانشیار 335 نفر استادیار و 23 مربی داریم.
وی تعداد کل دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی را 5 هزار و 421 نفر اعلام کرد که از این تعداد 946 نفر دانشجویان تحصیلات تکمیلی و مابقی دستیاران بالینی هستند.
دکتر پرداختی به تعداد مقالات بین المللی دانشگاه هم اشاره کرد و افزود: در دی ماه مدرسه زمستانی پژوهشی داشتیم که با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد و 10 تا 15 شهریور مدرسه تابستانه را با حضور 45 دانشجو برگزار می کنیم.
وی ادامه داد: امسال در مهرماه دوازدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی را برگزار می کنیم و از مهمترین همایش ها دومین کنگره بین المللی پزشکی افضلی پور در 19 تا 21 آبان با حضور 4 نفر از اساتید هاروارد است و در پایان آبان ماه، هفدهمین کنگره انجمن دندانپزشکی کودکان ایران با سخنرانی اساتید چند کشور برگزار می شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بر اساس گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام که ایران نسبت به همه کشورهای اسلامی وضعیت بهتری دارد؛ اظهار داشت: برای اولین بار در تقسیم بندی دانشگاه های وزارات بهداشت جزو 10 دانشگاه برتر کشور هستیم.
وی جذب اعتبارات پژوهشی بین المللی را مسئله مهمی دانست که دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این زمینه موفق عمل کرده و به عنوان یکی از دانشگاه های مطرح در سطح بین المللی است و برای اولین بار یکی از کارمندان ما پروژه ای با همکاری سازمان جهانی بهداشت ارائه طرح کرده و برنده شده و از این طریق نیز اعتبار بین المللی جذب شده است.
پرداختی افزود: درست در اوج تحریم های همه جانبه جذب این اعتبارات مایه مباهات است و بعد از پروژه افغانستان، پروژه ای هم در سودان انجام دادیم و قرار است وارد مرحله نهایی شود که آنجا هم می توان جذب کرد.
وی اعلام کرد: از 64 دانشگاه علوم پزشکی کشور اخیراً رتبه هشتم کشور را کسب کردیم که دو پله ارتقاء داشتیم و دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان کارآفرین مطرح شد و 24 طرح قابلیت تجاری شدن را در دوبی داشتیم و برنده تندیس سومین جشنواره تجاری سازی فناوری های پیشرفته شدیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان به درخشش بی نظیر تیم کارآفرینی در المپیاد دهم دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره و تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این المپیاد بدون رقیب در بخش کارآفرینی رتبه اول و سوم را در بخش های مختلف کسب کرد.
وی با بیان اینکه پمپ دسفرال برای بیماران تالاسمی با قیمتی کمتر از مشابه خارجی آن و پنبه مخصوص دندانپزشکی از جمله محصولات دانش بنیان است که وارد بازار کردیم؛ به فعالیت های مرکز نوآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان هم اشاره کرد و گفت: از لحاظ رقابت پذیری بر اساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت کرمان جزو استان های رقابت ناپذیر است زیرا یک سری صنایع معدنی وجود دارد که صنایع کوچک اساساً نمی تواند با اینها رقابت کند.
دکتر پرداختی با تصریح به اینکه خلاقیت و نوآوری را باید از سطح دانش آموزی آغاز کرد؛ بیان داشت: در اسفند 96 مرکز نوآوری دانش آموزی استان را به عنوان دومین مرکز در کشور بعد از تهران را با اهداف استعدادیابی، آموزش، مشاوره، معرفی ایده و تجاری سازی راه اندازی کردیم.
وی با بیان اینکه سه نوآوردگاه در زمینه استارت آپ برگزار کردیم که سومین آن با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بود؛ به استارت آپ های سلامت در آذرماه سال گذشته، برق شمال استان برای نخستین بار، کشاورزی جیرفت و پسته رفسنجان و دامپزشکی اشاره کرد.
این معاون دانشگاه علوم پزشکی همچنین به اولین فستیوال نوآوری سلامت در کرمان، درخشش دانش آموزان کرمانی در جشنواره ملی فناوری های حوزه سلامت و مدرسه بازاریابی و فروش با حضور ۷۰ نفر نیز اشاره و اعلام کرد: امسال مرکز شتابدهی نوآوری را دنبال می کنیم که ایده های خلاقانه را به سرمایه گذار برای تبدیل به محصول نهایی وصل می کند.
نظر شما