به گزارش گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان، در حالی دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر را پشت سر گذاشتیم که برنامه های متنوع از سوی ارگان ها و نهادهایی همچون بنیاد بین المللی غدیر، هیئات مذهبی، مساجد و ... اجرا شد به گونه ای که می توان گفت این عید سعید و ایام مبارک با شکوهی خاص بدرقه شدند.
اقامه نماز عید غدیر در سراسر کشور
برگزاری نماز عید غدیر به همت بنیاد بین المللی غدیر در سطح کشور و در مساجد و بقاع متبرکه و امامزادگان ازجمله مهمترین این برنامه ها بود که در راستای توصیه ائمه معصوم علیهم السلام به این نماز، اقامه شد.
چنان که علاوه بر شهرهای مختلف، در تهران آستان مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) و آستان مقدس امامزاده صالح(ع) این نماز از اقامه کرده و با برگزاری جشن، قرائت زیارت غدیریه و مدیحه سرایی پذیرای غدیرباوران شدند.
بازسازی واقعه غدیر در ۱۰۰ نقطه کشور
بازسازی واقعه غدیر در 100 نقطه از کشور، برگزاری اجتماعات و گردهمایی ها با عنوان «میثاق با ولایت»، برگزاری جشن بزرگ ولایت در مسجد مقدس جمکران همراه با اطعام 10 هزار نفر، میزبانی بوستان های ولایت و نوفل لوشاتو، میدان امام حسین(ع) و دریاچه خلیج فارس از اجتماعات و گردهمایی های مردمی تهران در شب عید غدیر هم از برنامه هایی بود که با استقبال پرشور مردم همراه شد.
حرکت کاروان های شادی در سطح شهرها، خیابان ها و محلات و بین مساجد و هیئات، برپایی ایستگاه های صلواتی با محور کمک به محرومان با حضور خودجوش مردم، ارائه خدمات رایگان پزشکی به مردم محروم جنوب کشور در 31 نقطه نام نامی امیرالمومنین(ع)، برگزاری سومین جشنواره نقالان غدیر(نقالان علوی) با مشارکت حوزه هنری در میدان امام حسین(ع) تهران نیز از جمله اقداماتی بود که در دهه امامت و ولایت توانست خیل غدیرباوران را با خود همراه کند.
آغاز به کار سومین جشنواره «رسانه های علوی»
این گزارش می افزاید: برگزاری جشنواره بزرگ غدیر شامل برپایی غرفه های فرهنگی هنری، ایستگاه های خطاطی، نقاشی، پرسش و پاسخ به مسائل دینی، دلنوشته، غدیرخوانی، اجرای مسابقات فرهنگی هنری و آیین های شادباش در بوستان کوثر در فرهنگسرای نهج البلاغه، آغاز به کار سومین جشنواره «رسانه های علوی» با هدف ایجاد هم افزایی و گردهمایی میان تولیدکنندگان محصولات فضای مجازی با موضوع امامت و ولایت و غدیر نیز در دهه امامت و ولایت و به مناسبت عید سعید غدیر توانست توجه جامعه به ویزه در فضای مجازی را به مسئله غدیر جلب کند.
همچنین، نشست گفتگوی نوین پژوهشیِ «امامت در آینه غدیر» و نشست علمی «نسبت غدیر با ولایت سیاسی» نیز به منظور تبیین علمی این واقعه تاریخ ساز در این ایام برگزار شدند.
بنابر این گزارش، آغاز ثبت نام عمومی کارگاه های غدیرپژوهی در مناطق 22 گانه شهر تهران، تمدید مهلت شرکت در مسابقه بزرگ «سلسلةالذهب» تا عید سعید غدیر، تقدیر از مروجان فرهنگ علوی در پنجمین جایزه هنری «غدیر» به همت فرهنگی هنری شهرداری تهران در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) همزمان با شب عید ولایت از دیگر برنامه هایی بود که باعث شد شمیم روح افزای غدیر و ولایت هر چه بیشتر در فضای شهر و کشور حاکم شود و قلب ها را بیش از پیشم توجه خاص بودن این زمان و ایام کند.
نظر شما