خدمات ارزشمند یک روحانی در سنگر مسجد

حجت الاسلام بنی هاشمی در عرصه های مختلف علمی،آموزشی، پژوهشی و فرهنگی توانسته با همتی مضاعف و تلاشی بی امان و خستگی ناپذیر خدمات ارزشمند و در خور توجهی را به جامعه اسلامی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان،حجت الاسلام سید مجید بنی هاشمی یکی از فرزندان و تربیت یافتگان مکتب امام صادق(ع) و حوزه علمیه است که در عرصه های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی توانسته است، با همتی مضاعف و تلاشی بی امان و خستگی ناپذیر خدمات ارزشمند و در خور توجهی را به جامعه اسلامی داشته باشد.

 

آغاز زندگانی و نحوه ورود به حوزه علمیه

حجت الاسلام  سید مجید بنی هاشمی  در سال ۱۳۴۴ در تهران در یک خانواده مذهبی متولد شد؛ پدرش هم یک روحانی بود و علاوه بر آن پدربزرگ و عموی وی نیز از روحانیون شناخته شده تهران بودند و از این رو با محافل مذهبی، علمی و معنوی از آغاز دوران زندگی آشنایی داشت، او خود می گوید: «فضایی که ما در آن قرار داشتیم، حکایت از این نکات می کرد که چنان چه اگر کسی بخواهد خدمت به اسلام و مسلمین را سرلوحه زندگیش قرار دهد، بتواند در این عرصه فعالیت علمی، مذهبی و معنوی داشته باشد، از اینرو این ها همه دست به دست هم داد، تا این راه را انتخاب کردیم.»

 

وی دوران ابتدایی و راهنمایی را در مدرسه اسلامی حجتیه تهران که در محل زندگی شان قرار داشت، می رفت؛ بعد از سپری کردن دوره راهنمایی، در سال ۱۳۵۸ وارد مدرسه علمیه آیت الله مجتهدی تهران شد و دوره مقدمات را در آن مدرسه گذراند.

 

حجت الاسلام بنی هاشمی در مورد نحوه ورودش به قم می گوید: «شرایط سنی و از سوی دیگر شرایط انقلاب، همه دست به دست هم داد و با هم عجین شد تا تفکرات انقلابی برگرفته از منویات حضرت امام(ره)، شهداء و بزرگان انقلاب را سرلوحه زندگی قرار دهیم و این شد که در سال ۱۳۶۳ با ذوق و شوق به شهر قم آ مدم و تحصیل خود را در حوزه آغاز کردم.».

 

اساتید

آیت الله استادی، آیت الله وجدانی، مرحوم آیت الله ستوده و آیت الله اعتمادی از جمله اساتیدی بودند که حجت الاسلام سید مجید بنی هاشمی، سطح را در محضر آن ها فراگرفت، دروس لمعه، رسائل، مکاسب و کفایة را در مسجد بالاسر حرم حضرت معصومه(س)، خدمت آیت الله احمدی شاهرودی گذراند؛ در نهایت در سال ۱۳۷۰، موفق به اخذ تأییدیه، اتمام کفایتین از حوزه علمیه  قم شد.

 

به دلیل سنت حوزه مبنی بر این که طلبه ای که تحصیل را به اتمام می رساند می تواند بلافاصله تدریس هم داشته باشد، از این رو پس از اتمام دروس حوزوی، تدریس دروس مقدماتی، برای طلبه های جدید الورود در مدارس الهادی و آیت الله العظمی بروجردی که در آن زمان به مدرسه (خان) معروف بود، را شروع کرد.»

 

سوابق اجرایی

سوابق اجرایی وی بیشتر در عرصه رسانه و به خصوص صدا و سیما بوده است؛ عضو شورای سیاست گذاری و از بنیان گذاران و طراحان شبکه ۴سیما و همچنین از بنیان گذاران و طراحان شبکه رادیویی معارف؛ نماینده حوزه های علمیه در صدا و سیما؛ مدت کوتاهی عضو شورای طرح و برنامه سازمان صدا و سیما؛ نماینده رئیس قوه قضاییه در شورای نظارت بر صدا و سیما از جمله مناصبی است که در کارنامه اجرایی حجت الاسلام بنی هاشمی بوده است. همچنین آن گونه که خود وی می گوید رشته تخصصی وی پژوهشگر ارشد صدا و سیما است. معاون آموزشی، معاون اداری مالی و قائم مقام دانشگاه الهیات دانشگاه آزاد تهران هم از جمله سوابقی است که در کارنامه وی دیده می شود.

 

فعالیت های سیاسی و فرهنگی

حجت الاسلام سید مجید بنی هاشمی در زمینه سیاسی، فعالیت های مختلفی داشته است. برای مثال در سال های دفاع مقدس قریب به دو سال حضور در جنگ و علاوه بر آن سخنرانی هایی برای دعوت مردم جهت حضور در جبهه ها، مناسبت های انقلابی و … از جمله سوابق سیاسی وی است. در حال حاضر نیز مسئولیت امام جماعت مسجد صاحب الزمان(عج) قلهک و شمیرانات تهران را به عهده دارد.

 

تألیفات علمی

کتاب های در حریم نور، حدیث پارسایان، سیمای پارسایان، کتب ادعیه، کفایة المبلغین، کتاب الخمس فی زمن الغیبة، از جمله کتاب های وی است و به غیر از این ها از مؤسسه تحت مدیریت خود بیش از ۳۰جلد کتاب در زمینه های مختلف به چاپ رسیده است.

 

 

 

کد خبر 725084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha