به گزارش خبرنگار شبستان، سروش صحت امروز در نشست بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون به عنوان دبیر هنری این جشنواره گفت: جشنواره قصه گویی هیجان انگیز است، همه ما به قصه گفتن احتیاج داریم، همین الان بنده برایتان قصه می گویم. اگر خوب بگویم خوشتان می آید در غیر این صورت آرام آرام ارتباط شما با من قطع می شود.
صحت با بیان اینکه ما هر لحظه و هر ساعت به قصه گفتن نیاز داریم، عنوان کرد: همانطور که شهرزاد جانش را با قصه نجات داد ما هر لحظه به قصه گفتن نیازمندیم به عنوان مثال وقتی به خواستگاری می روید یا زمانی که از پایان نامه خود دفاع می کنید در دادگاه و حتی در خانواده باید قصه گوی خوبی باشید.
وی خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تمرین برای زندگی بهتر را شعار امسال خود قرار داده است و شعار جشنواره قصه گویی امسال قصه زندگی من است. فراموش نکنیم قصه گویی نیز نیاز به تمرین دارد. پدربزرگ ها و مادربزرگ ها خوب قصه می گفتند چون تمرین کرده بودند. هر مسابقه و جشنواره ای که کمک کند به بهتر خواندن و بهتر اندیشیدن باید مورد حمایت قرار گیرد، امیدوارم این اتفاق در کانون که یکی از معتبرترین مراجع برای این امر است، اتفاق بیفتد.
دبیر هنری بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامه کتاب باز را اجرا می کنم. قرار است بخش هایی از جشنواره قصه گویی امسال در برنامه کتاب باز پخش شود. به نظر بنده 90 ثانیه زمان خوبی است برای بیان قصه زیرا امروز فرصت زیادی نداریم. در حال حاضر حتی تمام فیلمنامه را نمی خوانند و چند صفحه از آن را می خوانند، اگر بتوانیم قصه ای را در 90 ثانیه دراماتیک تعریف کنیم، جذاب است، به نظرم 3-4 دقیقه برای بیان قصه کمی طولانی است، در 90 دقیقه مجبوریم از تمام خلاقیت و هنر خود استفاده کنیم.
صحت با اشاره به ملاک های داوری بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی بیان کرد: سه ملاک برای داورهای این دوره از جشنواره در نظر گرفتیم، اولین مورد این است که داوران با ادبیات و قصه آشنا باشند، دوم اینکه داورانی باشند که با نمایش و نمایشگری آشنا باشند. علاوه بر این داوری باشند که سابقه کانونی و با کانون بودن را دارند زیرا جشنواره قصه گویی در کانون برگزار می شود. به نظر بنده قصه اهمیت بسزایی دارد، قصه تنش ها را کم می کند، قصه به ما حرف زدن، گوش کردن و اندیشیدن را یاد می دهد نه تنها جامعه ما بلکه جهان به قصه نیاز دارد.
نظر شما