داد و ستد با پول مجازی یکی از دلایل فیلتر تلگرام بود

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی گفت: یکی از دلایل فیلتر تلگرام ورود و گسترش پول مجازی بود اگر فیلتر نمی شد، سرمایه های مردم به سمت پول مجازی می رفت.

 

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، امیر خوراکیان، معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی در همایش "آسیب های نوپدید در فضای مجازی؛ تهدیدها و فرصت ها" گفت: مسئله توجه به فضای مجازی از سال ها قبل مورد تاکید مقام معظم رهبری و مسئولان عالی رتبه بوده است.

 

وی افزود: نقش فضای مجازی در عرصه های مختلف باید به نسل آینده انتقال دهد. فضای مجازی در برخی حوزه های زیرساختی همانند حقوق، قانون گذاری، امنیت، سیاست، بهداشت و درمان، اقتصاد نقش جدی دارد.

 

خوراکیان با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در کشور های دنیا دیپلماسی مجازی است تصریح کرد: یکی از اختلافات کشورهای اروپایی با آمریکا، درخواست عضویت در مرکز سیاست گذاری فضای مجازی است که آمریکا اجازه نمی دهد.

 

معاون محتوایی مرکز شورای ملی فضای مجازی با بیان اینکه هر 5 شرکت برتر دنیا، برای فضای مجازی است گفت: نظام بانکی هم تحت تاثیر فضای مجازی است. امروزه شاهد پول مجازی هستیم. این پول های مجازی وارد تعاملات تلگرام شده بود و اقتصاد کشور را مختل می کرد. یکی از دلایل فیلتر تلگرام ورود و گسترش پول مجازی بود اگر فیلتر نمی شد، سرمایه های مردم به سمت پول مجازی می رفت.

 

وی تاکید کرد: فضای مجازی، در حد یک پیام رسان و رسانه نیست. تمام فعالیت های واقعی در فضای مجازی گنجانده شده است.

 

وی با اشاره به آینده فضای مجازی گفت: فناوری کوانتوم، فناوری نانو، فناوری زیستی، فناوری اطلاعات، فناوری شناختی را در آینده شاهد خواهیم بود که قدرت پردازش آنان بسیار زیاد است.

 

خوراکیان با بیان اینکه 5 درصد از اقتصاد بازی های رایانه ای متعلق به ایران است، گفت: 30 درصد از افراد بازی های آنلاین می کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه در حوزه رسانه های اجتماعی وضعیت مطلوبی نداریم و مصرف کننده هستیم تصریح کرد: پیش از فیلتر تلگرام، 60 درصد مردم کشورمان از آن استفاده می کردند.

 

خوراکیان با اشاره به نقش آموزش و پرورش در فضای مجازی تصریح کرد: کاهش اختلاف سطح دانش و مهارتی مرتبط با فضای مجازی در میان دانش آموزان و معلمان، ارتقاء سواد رسانه ای عامه و به ویژه دانش آموزان، استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش در تولید محتوای سالم و مفید، هدایت دانش آموزان در فضای مجازی؛ به صورت خاص در جهت بهره مندی از فرصت ها و ظرفیت ها این عرصه از اقداماتی است که باید آموزش و پرورش انجام دهد.

 

خوراکیان با اشاره به تدوین سند سواد رسانه ای در شورای فضای مجازی گفت: سواد رسانه مردم از فضای مجازی کم است. استاندارد استفاده 4 است که در کشور ما 7 ساعت است.

 

کد خبر 723518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha