اجرای ۱۰ هزار پروژه عمرانی فرهنگی در مناطق محروم و حرکت کاروان های شادی ویژه عید غدیر

حسین ظریف منش با اعلام برنامه های دهه امامت و ولایت و اتخاذ رویکرد مردمی در آنها گفت: اجرای ۱۰ هزار پروژه عمرانی فرهنگی در مناطق محروم، حرکت ۱۱۰ کاروان شادی، بازسازی واقعه غدیر در ۱۰۰ نقطه و اعزام مبلغ به کشورهای مختلف، ازجمله این برنامه ها است.

 

به گزارش خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان، نشست خبری اعلام برنامه‌های دهه امامت و ولایت امروز سه شنبه، سی‌ام مرداد با حضور حسین ظریف منش، مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر در دفتر مرکزی این بیناد برگزار شد.

 

بنابر این گزارش، ظریف منش در ابتدای مباحث خود با بیان اینکه این دهه با الهام از بیانات مقام معظم رهبری از سوی بنیاد غدیر برگزار می‌شود، اظهار کرد: هدف از برگزاری این برنامه ها و فعالیت ها از یک جهت سرور و اعلام شادی مسلمین برای ولایت حضرت امیرالمومنین(ع) است.

 

وی ادامه داد: به عبارت بهتر، هدف اصلی گرامیداشت این دهه توجه به فلسفه غدیر است، مهمترین نکته اینکه غدیر حقیقت همیشه جاری است که می تواند مسایل و مشکلات و گره های ناگشوده اجتماعی در جوامع اسلامی را پاسخ گوید. غدیر روزی است که اسلام الگوی اداره اجتماع برای آینده را اعلام کرد.

 

تدارک سه دسته برنامه ویژه دهه امامت و ولایت

 

ظریف منش تاکید کرد: از این رو، برای این دهه سه نوع برنامه ترویجی معرفت افزایی و فرهنگ ساز و مناسک محور تدارک دیده ایم؛ ترویج غدیر، آموزه های علوی، معارف نهج البلاغه به عنوان اخُ القرآن، ترویج زیارت جامعه کبیره و خطبه غدیر از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای این ایام مبارک است.

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر تصریح کرد: در کنار جشن ها و آیین های شادباش، بیان فلسفه غدیر، بیان فلسفه انقلاب اسلامی که در ادامه غدیر است و پیام غدیر برای ملت و دولت اسلامی نیز پیش بینی شده است.

 

ظریف منش اضافه کرد: ما با صلابت حضرت امیر(ع) می توانیم نظام را کارآمد کنیم، علاوه بر این، غدیر محور وحدت است. اختلاف ما و اهل سنت غدیر نیست و معرفی حضرت علی(ع) به عنوای وصی و خلیفه بعد از پیامبر(ص) مورداتفاق شیعه و اهل سنت به طور توامان است.

 

عناوین روزهای دهه امامت و ولایت

 

وی در مورد عناوین انتخابی برای روزهای دهه ولایت و امامت اعلام کرد: چهارشنبه، ۳۱ مرداد همزمان با عید قربان «توحید، بندگی، اطاعت»، پنجشنبه، یکم شهریور «ایثار و دفاع از حریم ولایت»، روز جمعه، 2 شهریور که آغاز هفته دولت است «ولایت و مردم سالاری دینی» شنبه، ۳شهریورماه «ولایت، محور وحدت اسلامی»، یکشنبه، ۴ شهریور «قرآن و عترت(ع)»، دوشنبه، ۵ شهریور «ولایت، هدایت، عزت اسلامی»، سه شنبه، ۶ شهریور عنوان «ولایت، بصیرت، دشمن ستیزی»، چهارشنبه، ۷ شهریور «ولایت و اقتدار ملی»، پنجشنبه، ‌۸ شهریور «غدیر امامت و ولایت» و روز جمعه، ۹ شهریور «ولایت، مهدویت و عدالت» نام گرفته است.

 

 

مردمی کردن برنامه ها

 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ما تلاش کردیم با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری این برنامه ها به صورت مردمی، فراگیر و با مشارکت همگانی انجام شود به این معنا که پرهیز کردیم از اینکه بنیاد صفر تا صد برنامه‌ها را انجام دهد، بنابراین دستگاه ها، تشکل ها و هیئات مذهبی همه در اجرای برنامه های این دهه مشارکت دارند.

 

ظریف‌منش با اشاره به برخی برنامه هایی که طی این دهه برگزار می شود، بیان کرد: برای مثال جشنواره بین المللی «شعر غدیر» را پیش بینی کرده ایم که با همکاری وزارت ارشاد، جامعه المصطفی(ص) و حوزه هنریِ سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می شود. همچنین، تقدیر از آثار برتر دانشجویی در حوزه امامت، ولایت و غدیر را با همکاری وزارت علوم در دستور کار داریم.

 

وی اضافه کرد: همچنین همایش های علمی را برنامه ریزی کرده‌ایم که از جمله آنها می توان به همایش «علامه شرف الدین» و همایش بانوان غدیرپژوه و برگزاری صدها کارگاه غدیرشناسی اشاره کرد که هر کدام از این برنامه ها وظیفه آشنایی و حقیقت واقعه غدیر و شبهات پیرامون آن را بر عهده دارند.

 

اجرای 10 هزار پروژه در مناطق محروم

 

وی در ادامه ابراز کرد: علاوه بر آنچه که ذکر شد سومین همایش تقدیر از آثار برگزیده فضای مجازی و دیجیتالی را نیز در دست انجام داریم؛ برگزاری نمایشگاه های متعدد همچون نمایشگاه بازسازی واقعه غدیر که در امامزاده صالح(ع) تجریش میزبان علاقمندان است، و اجرای 10 هزار پروژه عمرانی فرهنگی در مناطق محروم سراسر کشور که توسط دفتر رسیدگی به امور محرومانِ سپاه پاسداران انجام و با آیین باشکوه افتتاح می شود، نیز برای این دهه پیش بینی شده است.

 

حرکت 110 کاروان شادی در روز عید غدیر به سمت میادین اصلی تهران

 

وی ادامه داد: کمیته امداد خمینی(ره) و بسیج پزشکان برای خدمت درمانی در مناطق مختلف اعلام آمادگی کرده اند. علاوه بر این، تجلیل از 2 هزار و 500 شهید از سلسله سادات در تهران و حرکت 110 کاروان شادی در روز عید غدیر از میدان امام حسین(ع) به سمت میادین بزرگ تهران، همزمان با دهه امامت و ولایت انجام می شود.

 

ظریف منش گفت: پیش بینی می شود امسال دو میلیون نفر در روز غدیر اطعام شوند. همچنین 110 مسجد محوری تهران برنامه جشن و ایستگاه صلواتی دارند. خطبه خوانی غدیر در مصلی ها و مساجد سراسر کشور نیز از دیگر برنامه ها خواهد بود؛ همچنین، همایش تبیینی مباهله با همکاری حوزه علمیه قم و حوزه های سراسر کشور  برگزار می شود، برای مثال در تهران مدرسه علمیه امام خمینی(ره) میزبان این همایش است.

 

وی در بخش دیگری از مباحث خود گفت: آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع)، حضرت فاطمه معصومه(س) و جمکران نیز برنامه های ویژه ای در این ایام دارند. علاوه بر این واقعه غدیر در 100 نقطه بازسازی می شود.

 

ظریف منش تصریح کرد: 60 نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز برای برگزاری جشن و همایش های این دهه اعلام آمادگی کرده اند که از جمله آنها می توان به اوگاندا و لبنان اشاره داشت که برگزاری همایش علمی در آنها پیش بینی شده است. علاوه بر این، کتاب «کلمات قصار امیرالمومنین(ع)» در تفلیس به زبان گرجی منتشر شده است. فارغ از این کتاب و بروشور به کشورهای مختلف نیز ارسال شده و گروه های مداحی و تواشیح نیز فعالیت دارند.

 

وی با اشاره به ارسال کتاب و بروشور و اعزام گروه های مداحی و تواشیح به کشورهای مختلف ویژه این ایام، خاطرنشان کرد: مجمع جهانی اهل بیت(ع) نیز در 700 مرکز و مراکز تابعه خود برنامه ها و همایش علمی دارد. غدیر یک منبر است و ما باید در این روز پیام رسان ولایت باشیم.

 

کد خبر 723233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha