ژن های خوب خارج نشین/تربیت مثال زدنی فرزندان سفرا

زندگی ژن های خوب ایرانی که در خارج از مرزها زندگی می کنند مدتی است که حاشیه ساز شده و سوال های زیادی در خصوص نحوه تربیت فرزندان سفرای ایران در خارج از کشور در اذهان عمومی ایجاد کرده است.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان، اخیرا داستان ژن خوب به نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور کشانده شده و پس از آنکه پسر سفیر ایران در دانمارک حاشیه‌ساز شد حالا چند روزی است که پسر سفیر اسبق ایران در ونزوئلا همانند سال های قبل باز هم داستان ساز شده است.

 

 

بنابراین گزارش، چندی پیش فضای مجازی از عکس های عروسی لاکچری فرزند سفیر ایران در دانمارک منتشر شد که حکایت از برگزاری یک مراسم عروسی بسیار گران‌قیمت داشت و  البته پسر آقای سفیر آن را لاکچری نخوانده و گفته چون که خرج عروسی 50 میلیون تومان بوده نمی توان آن را یک عروسی لاکچری دانست.

 

 

همسر پسر آقای سفیر هم که یک مدل محجبه محسوب می شود همواره با پوشیدن لباس‌هایی با برندهای خارجی به تبلیغ پرداخته و در اظهارنظری گفته همواره از اجناس خارجی استفاده نمی کند و این اظهارات نیز حاشیه ای بر کارنامه مرتضی مرادیان، سفیر ایران در دانمارک ایجاد کرد که البته او اعلام کرده بود در مراسم عروسی پسرش حضور نیافته و از چند و چون این ماجرا خبر نداشته است و پس از مدتی عکس های او در این مراسم به همراه عباس عراقچی منتشر شد.

 

 

مدتی از این حاشیه ها نگذشته بود که داستان آقای ساشا سبحانی در فضای مجازی منتشر شد. ساشا سبحانی، پسر سفیر اسبق ایران در ونزوئلا چند روزی است که باز خبرساز شده زیرا در یکی از اظهارات خود گفته «تا کی می خواهید حسادت کنید، اگر نمی توانید کار کنید بروید بمیرید!» البته ساشا سبحانی اولین بار نیست که خبرساز شده بلکه او در سال 1391 با عنوان قتل در میهمانی پسر سفیر ونزوئلا مشهور شد و بعد از مدتی مشخص شد او در این قتل نقشی نداشته است. سپس این مسئله که او را مشهور کرده بود منجر به توجه بیشتر افکار عمومی به وی در فضای مجازی شد تا اینکه اخیرا سبحانی در کنار انتشار عکس هایی از زندگی لاکچری و مفرح خود و همچنین پیاده روی در مراسم اربعین و عکس با یکی از افراد مشهور اینستاگرام یک لایو اینستاگرامی از اتاق خود با حاشیه منفی منتشر کرد.

 

 

همه اینها در حالی است که احمد سبحانی، سفیر اسبق ایران در ونزوئلا عصر گذشته عنوان کرد که «پسر من از نظر روش و منش زندگی و عقاید متفاوت بوده و همه تلاش من برای هدایت وی ناموفق بوده و ارتباط ما با هم به کلی قطع شده لذا وی مسئول عملکرد خودش می باشد که مورد تایید و حمایت من نیست، نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.»

 

داستان ژن خوب که اصطلاح آن را مدیون فرزند آقای عارف نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هستیم حالا دیگر از مرزها هم عبور کرده و به نمایندگی های ایران در خارج از کشور رسیده است. نمایندگی هایی که به عنوان نماد جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خارجی تلقی می شوند و هرگونه حاشیه ای که متوجه آن ها شود قطعا موجب برداشت منفی نسبت به مردم ایران خواهد شد.

 

باید دید آیا راهکار قانونی از سوی مسئولین مربوطه در این خصوص به منظور زیر نظر داشتن زندگی افرادی که چنین مسئولیت خطیری بر عهده دارند ایجاد خواهد شد یا همچنان زندگی ژن های خوب می توانند یک آرزوی دست نیافتنی برای جوانان ایرانی بماند؟

 

کد خبر 722796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha