به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین سیدمجتبی ملکی امروز (28 مرداد) در دومین نشست کمیته همکاری های مشترک آموزش و پرورش و حوزه علمیه استان خراسان جنوبی با بیان اینکه پنج هزار شهید روحانی، پنج هزار شهید معلم و ۳۶ هزار شهید دانش آموز در کشور داریم، اظهار داشت: بیش از 215 هزار شهید در کشور برای حراست از دستاوردهای نظام اسلامی تقدیم شدند لذا تنها راه حفظ میراث شهدا از آموزش و پرورش میگذرد چراکه امروز مسیر اصلی تعلیم و تربیت آموزش و پرورش است.
وی با اشاره به اینکه داعش حقیقت خوارج را به ما نشان داد، گفت: امروز هر جا جریان منحرف و گمراه داعش حضور پیدا میکنند برای آنها شیعه، سنی، مسیحی و سایر ادیان و مذاهب هیچ تفاوتی ندارد و هر فردی که غیر از اندیشه و تفکرات منحرف خودشان را داشته باشد به قتل می رسانند.
مشاور عالي وزير آموزش و پرورش در امور همكاري با حوزههاي علميه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در خصوص مبارزه با داعش به موقع و خیلی خوب عمل کرد و توانست خطر بسیار بزرگی را که امنیت کل جهان را تهدید میکرد، جلوی آن را با رشادت ها و فداکاری های جوانان این مرز و بوم بگیرد و اجازه تکثیر سلول های سرطانی داعش را ندهد، گفت: اساس تفکرات داعش و امثال اینها به دوران کودکی و نوجوانی این افراد بر می گردد که بد شکل گرفته است.
ملکی با تاکید بر شروع تربیت از کودکی در فرزندان، افزود: اهل بیت علیه السلام هم بر تربیت از کودکی تاکید داشتند، لذا برای تربیت کودکان باید سراغ متولی اصلی بچه ها یعنی آموزش و پرورش برویم.
وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۱۳ میلیون دانش آموز، یک میلیون فرهنگی و بیش از ۲۶ میلیون خانواده با آموزش و پرورش در ارتباط هستند، اظهارداشت: در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون نفر مستقیم و غیر مستقیم با آموزش و پرورش سرکار دارند، لذا برنامه ریزی برای حوزه پرورشی اموزش و پرورش تحول بزرگی را می تواند در جامعه ایجاد کند.
مشاور عالي وزير آموزش و پرورش در امور همكاري با حوزههاي علميه با اشاره به اینکه یکی از آفتهای بزرگ و اساسی کشور شعارزدگی است، افزود: همه مسئولان همواره می گویند اولویت اول در کشور آموزش و پرورش است اما بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب، هنوز آموزش و پرورش در حوزه های مختلف مشکلات گوناگون دارد؛ چراکه شعارها در عمل محقق نشده است.
سند تحول بنیادین بدنبال اهداف حیات طیبه دانش اموزان است
وی با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین به دنبال اهداف طیبه دانش آموزان است، تصریح کرد: باید زمینه را برای رسیدن به حیات طیبه برای دانش آموزان فراهم کنیم و این مهم به کمک حوزه های علمیه ممکن است.
مشاور عالي وزير آموزش و پرورش در امور همكاري با حوزههاي علميه با بیان اینکه آموزش و پرورش جای مسائل سیاسی، حزب و جناح بازی نیست، تاکید کرد: باید با کمک حوزه های علمیه به سمت تعلیم و تربیت اسلامی حرکت کنیم.
ملکی رویکرد آموزش و پرورش در طی دوران های مختلف را دانشجو محوری عنوان کرد و گفت: باید از دانشجو محوری به پرورش محوری برسیم، برای رسیدن به این هدف، یک ساعت فعالیت پرورشی در هفته کم است لذا هر کس بر اساس ظرفیت و توان خود به آموزش و پرورش کمک کند.
وی اظهارداشت: بسیاری از مشکلاتی که دلسوزان انقلاب را نگران کرده است ناشی از کوتاهی خود ما است.
نظر شما