به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار احمد وحیدی، وزیر دفاع امروز در مراسم افتتاح نمایشگاه بزرگ هفته پژوهش با استناد به سوره "علق" گفت: فضای مملو از علم و علمآموزی حرکت بیپایان انسانی است که در مکتب بیکرانه خداوند ترسیم شده است.
وی تصریح کرد: مسیر علم و علمآموزی در جامعه ما برگرفته از آموزههای دینی و با هدایت دائمی مقام معظم رهبری به یک حرکت و جریان اجتماعی تبدیل شده است؛ شاید در کشورهای دیگر مردم جامعه کاری به پیشرفتهای علمی نداشته باشند و بخواهند که فقط از محصول آن بهرهمند شوند امادر نظام جمهوری اسلامی که سکاندار این حرکت مقام معظم رهبری هستند این امر به یک حرکت اجتماعی تبدیل شده است.
سردار وحیدی با بیان اینکه ما امروز به یک نوآوری بدیع اقتصادی نیازمند هستیم، افزود: اگر ما تحول علمی داشته باشیم میتوانیم بخش علمی را سامان دهیم که این جهش علمی جز با شبکههای علمی امکانپذیر نیست، تحقق این امر هم خواست مقام معظم رهبری و هم خواست مردم کشور است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای ایده ای که در وزارت دفاع با عنوان هسته و شبکه دنبال می شود به دنبال این هستیم که اساس کارمان در خارج از وزارت دفاع و در قالب شبکه های توانا صورت گیرد و در قالب یک هسته دانا در وزارت دفاع بتوانیم عمل کنیم. اما این هسته متکی بر شبکه های توانایی است که در دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی در جریان هستند.
وی افزود: در وزارت دفاع به منظور تحقق برنامههای بزرگ این آمادگی وجود دارد که از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی حداکثر استفاده از توانمندیهای علمی به عمل آید.
سردار وحیدی یادآور شد: همان طور که در دفاع مقدس به بسیج به عنوان یک جریان پایان ناپذیر اجتماعی نگاه کردیم و دفاعمان قوی شد، در حوزه حرکت علمی نیز چنین نگاهی داریم.
وزیر دفاع اظهار کرد: وقتی که یک عالم اداره جامعه را بر عهده بگیرد حرکت جامعه این چنین همه جانبه و شعله آن روز به روز برافروختهتر می شود.
با اشاره به این که نرخ رشد تولید علم ایران بیش از سایر کشورهاست، تصریح کرد :امروز برخی از جریاناتی که علیه نظام عمل میکنند از این مسئله نگران هستند و این نگرانی را با شهادت رساندن دکتر مسعود علیمحمدی و دکتر شهریاری نشان میدهند.
سردار وحیدی به ترور اساتید دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که مسئولان امنیتی ما ترور نمیشوند اما دانشمندان ما ترور میشوند و این یعنی علم به معنای خط مقدم جمهوری اسلامی ایران. در واقع می توان گفت، اگر میخواهیم جامعهای و کشوری تمدنساز داشته باشیم باید علوم انسانی به عنوان سامان بخش مبانی و نظریات و جهانبینی و علوم تجربی به عنوان پیکره مادی تمدن مورد توجه قرار گیرد.
یادآور می شود: مراسم افتتاحیه بزرگ نمایشگاه هفته پژوهش امروز شنبه (چهارم دی) در مصلی امام خمینی برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما