ذره‌ای اعتقاد به بستن فضای مجازی نداریم/با بگیر و ببند بر مشکلات پیروز نمی شویم

دادستان کل کشور با بیان اینکه ذره‌ای اعتقاد به بستن شبکه مجازی نداریم، گفت: معتقدیم این فضا باید کنترل و نظارت شود و از آلودگی‌ها و نجاسات پاک شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور در همایش مقابله با جرایم مالی در فضای مجازی با بیان اینکه برخورد با آسیب ها در جامعه فقط بر عهده قوه قضاییه نیست، گفت: قوه مجریه، قوه مقننه، علما و هدایتگران افکار جامعه نیز در برابر آسیب های اجتماعی مسئول اند. امروز استفاده فضای مجازی و بهره گیری از فناوری نوین در سراسر دنیا یکی از مسایل بسیار مهم است و لازم است در این زمینه خود را به روز رسانی کنیم و از کارشناسان امر در این خصوص بهره ببریم، ما در این زمینه متاسفانه کمی عقب هستیم.

 

حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی به وجود آمد و تلاش های زیادی در این زمینه انجام می شود، خاطرنشان کرد: ما باید از این ابزار مهم آنگونه که باید و شاید برای مدیریت فضای مجازی استفاده می کردیم اما به نظر در این امر کوتاهی کردیم آن‌طور که باید اراده قوی برای ساماندهی فضای مجازی باشد، نیست.

 

دادستان کل کشور با اشاره به گسترش و عمق برخی شبکه های مجازی مانند تلگرام و اینستاگرام در جامعه اظهار کرد: این بلایی که تلگرام و اینستاگرام برای مردم به وجود آورده است را ببینید و ببینید چه آسیب هایی را به بار آورده است، ما یک کشور عقب افتاده و ناتوان نیستیم این ملت رشید و شجاع است و در دنیا از لحاظ سطح معلومات حرف اول را می زند. جوانانی که می توانند کشورشان را نجات دهند در کشور ما وجود دارد و حاضرند برای پاکسازی این فضا سر و جان خود را فدا کنند اما مدیرانی که عزمشان می تواند کارساز باشد آنگونه که باید جذب نیست.

 

منتظری با اشاره به اینکه برخی از شبکه های مجازی را در کارگروه مصادیق مجرمانه بستیم و فیلتر کردیم، یادآور شد: در پی همین اقدام برخی آقایان صدایشان بلند می شود، شش وزیر به من نامه می نویسند و می خواهند که رفع فیلتر از فلان شبکه و فلان سایت انجام شود و من زیر بار نرفتم زیرا شریک جرم و ظلم آنها نخواهم شد.

 

وی با بیان اینکه از مردم می خواهیم برای تحقق شبکه های مجازی داخلی مطالبه عمومی داشته باشند، یادآور شد: ما ابزار لازم را داریم البته عده ای مخالف اند. بنده به عنوان مدعی العموم اقدامات لازم را در این زمینه لازم و ضروری می دانم.

 

مردم به مدیران انتقاد دارند نه به نظام

 

وی با اشاره به اینکه اکثریت مردم ما علیرغم تمامی فشارها و تحمل بسیاری از فشارهای اقتصادی پای نظام جمهوری اسلامی ایران ایستاده اند، گفت: دشمن چقدر تلاش کرد که عده ای را به خیابان ها بکشاند اما از مجموع 80 میلیون نفر تنها پنج هزار نفر هم به خیابان ها نیامدند. این مردم ما هستند که با وجود تمام سختی ها پای نظام خود می ایستند.

 

حجت الاسلام منتظری تصریح کرد: مردم به مدیر انتقاد دارند اما من مدیر که نظام نیستم و حقیقتا در این زمینه مسئولان و مدیران مسئولیت دارند تا در جهت تحقق مطالبه مردم و خواست رهبری تلاش کنند. قرار بود سامانه پیام رسان های داخلی تا پایان سال گذشته راه بیفتد که میسر نشد و به اول خرداد امسال موکول شد. امروز 24 مرداد است و هنوز این اقدام انجام نشده است و گفتند انشاءالله تا نیمه شهریور محقق می شود.

 

ذره ای اعتقاد به بستن شبکه های مجازی نداریم

 

دادستان کل کشور تصریح کرد: بنده به عنوان مدعی العموم مطالبه می کنم و ذره ای اعتقاد نداریم که شبکه های فضای مجازی را ببندیم. از وکیل و نماینده حرف های بی ربط نزنند و شعار دهند ما فقط مطالبه گر آن هستیم که فضای مجازی را از آلودگی ها و آسیب ها نجات دهیم و این اتوبان و شبکه را از فساد و عناصر مفسد پاکسازی کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی مانند اتوبان است که نباید بی کنترل باشد، گفت: اگر این کار منطقی (نظارت و کنترل) انجام نشود به تمام عرصه های زندگی مردم لطمه وارد می شود. ما مکلفیم در این زمینه به مبارزه برخیزیم و مبارزه نیز باید متناسب به شرایط و آن پدیده باشد. با اسلحه و کلاشینکف نمی توانیم به مبارزه سلاح بیوشیمی برویم.

 

با بگیر و ببند نمی توانیم بر آسیب ها و مشکلات فضای مجازی پیروز شویم

 

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه با خشونت و رفتارهای ناپسند و غیراخلاقی یا بگیر و ببند نمی توانیم بر مشکلات و آسیب های شبکه فضای مجازی فایق بیایمف تصریح کرد: باید متناسب با این فضا سلاح های خود را آماده کنیم.

 

وی با بیان اینکه در فضای مجازی رباخواری وجود دارد، یادآور شد: رباخواری بدترین بلایی است که می تواند یک جامعه را تهدید کند و عواقب آن آنقدر بد و خطرناک است که خداوند این آسیب و بلا را به عنوان جنگ با خدا نام برده است.

 

حجت الاسلام منتظری اظهار کرد: قماربازی نوع دوم جرایم مالی است. کلاه برداری هایی که در فضای مجازی صورت می گیرد، سرقت، کسب مال به باطل از انواع دیگر جرایم مالی در این فضا هستند و مسئول رسیدگی به این تخلفات پلیس فتا، بانک مرکزی و بخش های اقتصادی هستند که باید با هم افزایی راهی را برای پیروز شدن بر این آسیب ها پیش رو قرار دهند.

کد خبر 721966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha