به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، عادل آذر ظهر امروز (22 مردادماه) در نشست شورای اداری استان ایلام با بیان اینکه پدیده زمین خواری جزو اولویت های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی است، اظهار کرد: هر چند این پدیده در استان ایلام کمتر دیده می شود اما باید به صورت جدی مورد مراقبت و کنترل قرار گیرد.
وی، تصریح کرد: در سال های اخیر پرداخت مطالبات پیمانکاران از طریق اسناد خزانه انجام می شود که در ابتدا دارای مقبولیت بود ولی هم اکنون افراد چندان رغبتی برای دریافت مطالبات خود به این شکل ندارند که باید توسط برنامه ریزان روش های جایگزین طراحی و اجرا شود.
رئیس دیوان محاسبات در ادامه بر اهمیت تربیت نیروهای مدیریتی جدید در کشور تاکید کرد و گفت: باید برای حوزه های مختلف بتاونیم افرادیکه آگاه به حوزه کاری بوده و از توان لازم فنی و تخصصی نیز برخوردار باشند اهتمام داشته باشیم.
عادل آذر، ابراز کرد: بیت المال تنها پول، اعتبار و اموال منقول و غیرمنقول نیست، بلکه اساس بیت المال سرمایه انسانی است که باید از آن بدرستی حفاظت کرد.
وی، افزود: همین عامل باعث می شود برخی مدیران در هزینه کرد بودجه دچار مشکل شده و در برخی اوقات پرونده هایی برای انها در دستگاه های نظارتی تشکیل شود.
رئیس دیوان محایبات کشور، گفت: بین جرم و تخلف تفاوت بسیاری وجود دارد و بخش عمده ای از تخلفات پیگرد اداری دارد و قضایی نیستند.
آذر، یادآور شد: مدیران در استباط از قانون بودجه تبحر، تخصص و تسلط لازم را ندارند به همین دلیل سامانه یکپارچه آموزشی فنی، تخصصی و حرفه ای برای تمامی مدیرانی که در معرض نظارت و حسابرسی دیوان محاسبات قرار دارند، طراحی شده است.
وی، گفت: در این سامانه مباحث مختلفی از جمله اینکه چطور قانون خوانده شده و چه استنباطی از آن شود و در صورت وجود ابهام چگونه قانونی که به صحت نزدیک تر است انتخاب شود، به مدیران در تمامی سطوح آموزش داده می شود.
رئیس دیوان محاسبات کشورف در پایان خاطرنشان کرد: بررسی ها نشان می دهد کنترل های داخلی، اداری، محیطی و حسابداری در دستگاه های اجرایی 50 درصد از حجم پرونده های ورودی به دیوان محاسبات را کاهش می دهد.
نظر شما