به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر روح الله منوچهری، مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی فارس امروز (22 مرداد) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هسته اولیه این برنامه در سال 95، شکل گرفت، گفت: آغاز این جشنواره از سال 93، بود و از سال 94، فارس به این موضوع وارد شد و روستای لایزنگان در سال 94، به مقام اول بین روستاهای کشور و شیراز به رتبه سوم در میان شهرهای کشور، کسب کرد.
دکتر منوچهری با تاکید بر اینکه در چهارمین دوره روستاهای «امامزاده بزم»، عنوان روستای دوستدار کتاب را کسب کرد، اظهار داشت: روستای «فهلیان» توانست به مرحله برگزیده برگزیده های کشور برسد.
وی با تاکید بر اینکه روستاهایی بودند که در جمع 20 روستا بودند و توانایی داشتند این عنوان را کسب کنند، یادآور شد: این جشنواره سبب می شود، سهم فارس در کشور بالاتر رود و روستاهای بیشتری، خود را در کشور معرفی کنند.
دکتر منوچهری با اشاره به اینکه ترویج کتاب و کتابخوانی امری مقدس است هرچند که حتی نتوانیم مقام کسب کنیم، یادآور شد: فعالیت هایی که در حوزه کتابخانه ها انجام می دهیم در 2 بخش توسعه کتابخوانی و توسعه کتابخانه ها خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه 50 روستا در فارس دارای کتابخانه هستند، اظهارداشت: فارس به خاطر وسعتی دارد، نیازمند تاسیس کتابخانه های بیشتری است و فارس بیشترین تعداد کتابخانه در کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر کل کتابخانه های عمومی فارس با اشاره به اینکه طرح «کتاب رسان سیار» با همکاری آموزش و پرورش راه اندازی می شود تا کتاب را به دست دانش آموزان عشایر برساند، اضافه کرد: دسترسی مردم به کتاب باید تسهیل شود.
وی با اشاره به اینکه میزان کتابخوانی در روستاها به نسبت شهرها بیشتر است، افزود: برخی روستاها از افق 1404 عبور کرده و رتبه خوبی کسب کردند.
بر اساس این گزارش در ادامه، جمشید رضایی، دبیر این جشنواره، گفت: هدف اصلی این جشنواره ترویج کتاب و کتابخوانی است و به رشد سرانه مطالعه کمک می کند.
نظر شما