به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، جلال قلعه شاخانی شامگاه یکشنبه در آیین بزرگداشت روز خبرنگار در سنندج گفت: یکی از اصلی ترین رسالت های اهالی رسانه روشنگری، آگاهی بخشی، تنویر افکار عمومی و جلب اعتماد عمومی است.
وی با تاکید بر اینکه رسانه ها باید به بیان حقایق بپردازند، عنوان کرد: صداقت و رعایت امانت، توجه به حقوق شهروندی، پیگری مطالبات مردمی و توزیع روحیه امیدواری و نشاط از دیگر وظایف اهالی رسانه است.
قلعهشاخانی، ارائه راهکار به مدیران را از مسئولیت های اصحاب رسانه دانست و افزود: خبرنگاران در کنار بیان مشکلات باید راهبرد و راهکار هم ارائه دهند که قطعا در توسعه هر منطقه میتوانند بسیار موثر باشند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان اینکه خبرنگاران ناظران عمومی و چشمان تیزبین جامعه هستند، ادامه داد: مدیران استان می توانند از ظرفیت رسانههای چاپی و الکترونیکی باید برای تقویت و توسعه استان بهره بگیرند.
وی از اصحاب رسانه و خبرنگاران خواست دانش خود را به روز و قدرت درک خود را بالا ببرند و افزود: در دنیای فناوری و ارتباطات، رسانهها نقش تاثیرگذاری برعهده دارند که لازم است با بالا بردن سواد رسانه ای خود نسبت به رسالت خود بیش از پیش تلاش کنند.
قلعه شاخانی، با اشاره به موانع و مشکلات پیش روی اهالی رسانه اذعان کرد: تلاش می شود مسائلی چون چاپ، توزیع نشریات، توزیع آگهیها، عدم امنیت شغلی و نبود اتحادیه صنفی، مدنی، فراگیر و توانمند و حمایت از اصحاب رسانه در حد توان رفع و در این راستا بیشتر کار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان خاطر نشان کرد: فعال شدن مجدد شورای اطلاع رسانی استان از خواسته های اهالی رسانه است که امیدواریم محقق شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه میزان شکایت از اهالی رسانه در کردستان بسیار کم است، گفت: از همین تریبون از مدیران و دستگاههایی که از خبرنگاران شکایت کردهاند خواهش میکنیم که شکایت خود را پس بگیرند.
رییس خانه مطبوعات کردستان نیز در این مراسم با اشاره به فعال بودن ۱۳۱ رسانه شامل هفته نامه محلی، روزنامه و خبرگزاری در استان گفت: در صدور مجوز رسانه ها آسان کاری زیادی در این دولت شده و از لحاظ کمی رشد خوبی پیدا کردند ولی از نظر کیفیت انگونه که در خور و شایسته استان باشد رشد نداشته ایم.
کاظم ایمانزاده ضعف درتولید محتوا را یکی از مشکلات استان خواند و بیان کرد: در خانه مطبوعات استان بالغ بر ۲۰۰ نفر فعال هستند و به تولید مسائل فرهنگی و توسعه کمک می کنند.
وی عنوان کرد: می طلبد در راستای بهبود و ارتقای وضعیت رسانه های استان،کمیته ای برای شناسایی مشکلات و هم چنین ارائه راهکارهای مناسب در این راستا تشکیل شود.
گفتنی است، در این مراسم ازپوستر جشنواره رسانه و میراث فرهنگی استان رونمایی شد و در ادامه هم از چیا فوادی، فیض الله پیری، سید مصلح پیرخضرانیان خبرنگاران و عکاس فعال استان تجلیل به عمل آمد.
نظر شما