استفاده از ظرفیت منابع ملی جهت پیشگیری از حوادت غیرمترقبه استان

استاندار گلستان با تاکید بر افزایش توان مدیریت بحران در زمینه آموزش، فرهنگ سازی، مقابله و پیشگری، گفت: باید از ظرفیت منابع کشوری جهت پیشگیری از حوادت غیرمترقبه استان بیشتر استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، سید مناف هاشمی، استاندار گلستان، روز گذشته (21 مرداد) در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، گفت: باید توجه داشته باشیم که جلسه ستاد مدیریت بحران تنها به زمان وقوع بحران محدود نمی شود و استانی همچون گلستان که سابقه حوادث مختلفی را دارد باید تمام توان و امکانات خود را برای چنین شرایطی آماده نگاه دارد.

 

وی افزود: هر کدام از دستگاه های اجرایی ظرفیت هایی در زمینه مقابله با بحران دارند که باید مدیران دستگاه ها نسبت به افزایش توان خود تلاش کنند.

 

استاندار گلستان با اشاره به اینکه در شرایط بحران باید اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد خاطر نشان کرد: هر نامه ای که هر مدیری با امضا بنده دریافت کرده باید تا انتهای مسیر آن را دنبال نماید و چه جواب منفی، مثبت و یا در دست اقدام را ارائه دهد.

 

دکتر هاشمی تصریح کرد: تمامی دستگاه ها موظف هستند به موقع پاسخ نامه مدیریت بحران مبنی بر اینکه چه امکاناتی را دراختیار دارند، ارائه دهند.

 

وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ سازی در استفاده از وسایل خدماتی از جمله آب، برق و گاز مردم را درگیر کنیم، یادآور شد: ستاد بحران و دستگاههای اجرایی برنامه و فیلم های آموزشی مسند با موضوع آتش سوزی و سیلاب ساخته و با همکاری صداوسیما پخش شود.

 

استاندار گلستان با اشاره به اینکه  13 کارگروه ستاد بحران گزارش خود را مرتب به ستاد اعلام کنند، افزود: این ستاد باید نقاط حادثه خیز استان را بشناسد و با کمک دستگاههای اجرایی جهت رفع آن تلاش نماید.

 

دکتر هاشمی با بیان لزوم هوشیاری عوامل دست اندر کار در مدیریت بحران اظهار کرد: آموزش های همگانی و اطلاع رسانی به موقع حوادث غیرمترقبه نقش به سزایی در کنترل و مهار حوادث دارد.

 

وی تاکیدکرد: اصل پیشگیری یکی از اصول مهم و اولیه کنترل و جلوگیری از خسارات ناشی از بحران است که باید در دستور کار ادارات قرار گیرد.

 

استاندار گلستان رعایت استانداردهای تعریف شده را از دیگر موضوعات مهم در پوشش بحران و جلوگیری از افزایش خسارت‌ها عنوان کرد وگفت: چارچوب‌ها در قانون مشخص و تعریف شده است که این امر باید لحاظ شود.

 

دکتر هاشمی در پایان گفت: هرگاه بحرانی ایجاد شود وظیفه دستگاهها این است که اولویت را به حل بحران اختصاص دهند.

 

لازم به ذکر است، در این جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، اداره کل بنیاد مسکن، منابع طبیعی، هواشناسی، آب منطقه ای، آبفار استان، فرمانداران و ... گزارشی از اقدامات خود در زمینه پیشگیری و مقابله با بحران در استان ارائه کردند.

 

کد خبر 721441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha